Opret blog
✕
Søg på bloggen
Forside
Opskrifter
Morgenmad og brunch
Frokost
Forretter
Hovedretter
Dessert
Salater og tilbehør
Restauranter
Rejser
Om bloggen
Kategori
Aftensmad
Andet
Anmeldelse
Bolig
Brunch
Budget
Dessert
Film
Forret
Frokost
Guide
Gæstemad
Hovedret
Jul
Kogebog
København
Morgenmad
Opskrifter
Rejser
Restauranter
Seværdigheder
Teknik
Tilbehør
Uncategorized
Arkiv
november 2019
oktober 2019
september 2019
juli 2019
juni 2019
maj 2019
april 2019
marts 2019
februar 2019
januar 2019
december 2018
november 2018
oktober 2018
september 2018
august 2018
juli 2018
juni 2018
maj 2018
april 2018
marts 2018
februar 2018
januar 2018
december 2017
november 2017
oktober 2017
september 2017
august 2017
juli 2017
juni 2017
maj 2017
april 2017
marts 2017
februar 2017
januar 2017
december 2016
november 2016
Forside
Opskrifter
Morgenmad og brunch
Frokost
Forretter
Hovedretter
Dessert
Salater og tilbehør
Restauranter
Rejser
Om bloggen
Opskrifter
Sådan laver du hjemmelavet nutella – chokoladesmør
Sprøde kyllingenuggets i panko
Havtornmoussetærte med dulce de leche
Bagt grød med figner og mandelknas
Hvid chokolade panna cotta
Bagt havregrød muffins med æble og peanut butter
Marokkansk gulerodssalat med granatæble, pistacienødder og yoghurtdressing
De 10 mest populære opskrifter fra 2018
Apple pie crumble – æblecrumble med kanel og brun farin
Yoghurt med æblekompot med ingefær og sprød nøddegranola
Spicy hokkaidosuppe med chili og ingefær
Efterårssalat med brombær, valnødder og marineret grønkål
Vietnamesisk banh mi bowl
Ovnbagt hokkaido med panko, hasselnødder og timian
Avanceret brunch med høje ambitioner (brunchopskrifter på 4 niveauer)
Sådan sylter du grøntsager, og det kan du bruge dem til
Brunch når du gerne vil forkæle (brunchopskrifter på 4 niveauer)
Eggs Benedict med pocheret æg og sauce hollandaise
Brunch der er til at overskue (brunchopskrifter på 4 niveauer)
Den ultranemme brunch (brunchopskrifter på 4 niveauer)
5 skønne sensommer-salater
Brunch yoghurt parfait med granola og blåbærsirup
Frisk salat med cantaloup melon og ferskner
Nemme fladbrød med ristede kikærter, granatæble og myntedressing
Broccolisalat med den bedste dressing, tranebær og ristede græskarkerner
Luftige ricotta pandekager med citron og hjemmelavet blåbærsirup
Sådan laver du hjemmelavet sorbet uden ismaskine
Grillet peberfrugt pesto med hvidløg og timian
Grillede asparges med brunet smør og ristede hasselnødder
Guide: Sådan anvender du krydderurter i maden
Bagt laks med sprød urtecrust
Crispy kartoffelfad med søde kartofler
5 nemme og hurtige retter med laks
Blåbærparfait
5 forårsfriske hverdagsretter
Torsk med butternut squash puré og brunet smør
Vaniljeparfait med timiancrumble og dulce de leche
Mango smoothie bowl
5 overdådige brunchretter
5 retter til hverdagsgæster
French toast med limemarinerede bær
Gulerodsmuffins med flødeost
Salat med parmaskinke, mozzarella og valnødder
Smoothie bowl med blåbær og vanilje
Kiwi og avocado salsa
Græsk yoghurt med mangopure og kokosgranola
Bagt havregrød muffins med banan
Inspiration til tapas-bordet
Crostini med trøffeltapenade og ristede svampe
Hjemmelavet stracciatella ost
Jeres favoritopskrifter 2017
Jule panna cotta med kirsebærgelé og krystalliseret hvid chokolade
Skønne opskrifter til julefrokosten med masser af smag
Julefrokost: Sliders med confiteret svinebryst og rødkålsslaw
Julefrokost: Sashimi af laks med wasabimayo og ingefær
Julefrokost: Andesalat med brombær og balsamico glace
Granola cups med græsk yoghurt og frisk frugt
Asiatiske kyllingeoverlår i fad
5 skønne desserter
Spinatpandekager med røget laks og avocado
Græskarlasagne med svampe, timian og kylling
5 lækre former for tilbehør til aftensmaden
Crispy ebi sushi bowl
Tærte med hvid chokoladeganache og granatæble
Langtidsbraiseret svineragout med speltotto og syltede rødløg
Mexicansk kyllingeburger med jalapeños og cheddar
Tatarfavoritter: 3 forskellige former for tatar
Bulgogi (koreansk marineret svinekød)
5 varmende supper til efteråret
Fyldt kyllingebryst med feta og porre
Pasta i græskarsauce med ristede græskarkerner
5 nemme opskrifter med fisk
Verdens nemmeste cheesecake
5 nemme hverdagsretter
Bagt rodfrugtmos med ristede hasselnødder
Æggemuffins med squash og skinke
Marokkansk gulerodssuppe med granatæble
Luksusæggekage med trøffel og kantareller
Rå blomkålssalat med sojaristede mandler og urtedressing
Hindbærmousse på kiksebund med hvid chokolade
5 lækre og nemme tapasopskrifter
Bulgursalat med grillet agurk og citronvinaigrette
Bearnaisedip
Mexicanske fish tacos med mangosalsa
Morgenmadstærte med æg og bacon
Ovnbagt laks med perlespelt og tzatziki
Nem sommerpasta med oliven og parmaskinke
Friteret æg med urtesalat og parmesan
Kartoffel-porresuppe med røget laks og purløgsolie
Chorizopande med spejlæg
Pho Bo Vien (Vietnamesisk nudelsuppe med kødboller)
Vietnamesiske kødboller (Bun cha)
3 slags crostini med lækre toppings
Nordisk panna cotta med kærnemælk og timianknas
Koldskålstærte med kammerjunkebund
Butterdejssnitter med hindbær
Tærte med ristede svampe og timian
Mangosorbet med myntesukker
Skovbærcrumble med brunet smør
Friterede risottokugler med chorizo og aioli
Minitærter med gedeost og karamelliserede rødløg
6 opskrifter med nakkefilet
Græsk kartoffelsalat med feta og oliven
Hjemmelavet barbecue marinade
Forårsbygotto med asparges, feta og citronolie
Rösti med røget laks og feta
Æg i cocotte med laks og asparges
Asiatiske tacos med five spice pork
Vafler med ahornsirup, creme fraiche og hindbær
Lakserilette
Asparges med kørvelmayo, rugbrødscrumble og pocheret æg
Nordisk hønsesalat med æbler, timian og bacon
Chicken & waffles
Pangasius med ærtepuré og syltet fennikel
Ovnbagte kartofler med ramsløg
Pangasius med sauteret palmekål, græskarkerner og ramsløgsmayo
Svampetoast
Ramsløgshummus
Ramsløgssmør
Kyllingeballotine med ramsløg, blomkålspuré og syltet gulerod
Ramsløgsolie
Ramsløgspesto
Laksetærte med spinat og feta
Asiatisk lakseburger med avocadocreme
Italienske kødboller i tomatsauce
Guide til det vietnamesiske køkken
Tonkotsu ramen med chashu (opdateret)
Crispy kartoffelfad med timian og hvidløg
Pho Ga (vietnamesisk nudelsuppe med kylling)
Teriyaki laksesalat
Blåbærmoussekage med hvid chokolade og sprød nøddebund
Hindbærsorbet med mandelcrumble og marengs
Rimmet torsk med kørvelolie og variation af jordskokker
Rødbedetatar med gedeost, brombær og estragon
Marineret grønkål med pocheret æg, bacon og granatæble
Langtidsstegt svineskank med knuste jordskokker, smørstegte pastinakker og skysauce
Syltede rødløg med timian og sort peber
Svinekoteletter med gulerodspuré, råsyltet fennikel og brændte løg
Torsk med blomkålspuré, crudité, ristede hasselnødder og brunet smør
Thailandsk kylling med cashewnødder
Grillet spidskål med bacon og sennepsvinaigrette
Pankopanerede squashfritter med parmesan
Bagte søde kartofler med timian og rødløg
Marokkansk couscous med urter og granatæble
Fisk en papillote
Vietnamesisk risnudelsalat med nuoc cham
Thai fish cakes
Laksetatar med kryddermayo og sprødt brød
Rösti med gulerod og glaskål
Braiserede svinekæber med perlebyg
Tatar med confiteret æggeblomme, crumble, dijonmayo og syltede rødløg
Panna cotta med hindbær og hvid chokolade
Jordskokkesuppe med bacon/rugbrødscrumble
Julerisotto med and og kål
Vietnamesisk karamelliseret svinekød
Banh mi (vietnamesisk sandwich)
Fake steak sandwich
Tonkotsu ramen med chashu
Fiskesuppe
Kyllingelasagne
Æg en cocotte
Bygotto
Grilled cheese sandwich
Morgengrød
Bolsjebedecarpaccio