Opret blog
✕
Søg på bloggen
Forside
Opskrifter
Morgenmad og brunch
Frokost
Forretter
Hovedretter
Dessert
Salater og tilbehør
Restauranter
Rejser
Om bloggen
Kategori
Aftensmad
Andet
Anmeldelse
Bolig
Brunch
Budget
Dessert
Film
Forret
Frokost
Guide
Gæstemad
Hovedret
Jul
Kogebog
København
Morgenmad
Opskrifter
Rejser
Restauranter
Seværdigheder
Teknik
Tilbehør
Uncategorized
Arkiv
november 2019
oktober 2019
september 2019
juli 2019
juni 2019
maj 2019
april 2019
marts 2019
februar 2019
januar 2019
december 2018
november 2018
oktober 2018
september 2018
august 2018
juli 2018
juni 2018
maj 2018
april 2018
marts 2018
februar 2018
januar 2018
december 2017
november 2017
oktober 2017
september 2017
august 2017
juli 2017
juni 2017
maj 2017
april 2017
marts 2017
februar 2017
januar 2017
december 2016
november 2016
Forside
Opskrifter
Morgenmad og brunch
Frokost
Forretter
Hovedretter
Dessert
Salater og tilbehør
Restauranter
Rejser
Om bloggen
Forretter
Kiwi og avocado salsa
Inspiration til tapas-bordet
Crostini med trøffeltapenade og ristede svampe
Hjemmelavet stracciatella ost
Julefrokost: Sashimi af laks med wasabimayo og ingefær
Julefrokost: Andesalat med brombær og balsamico glace
Crispy ebi sushi bowl
Tatarfavoritter: 3 forskellige former for tatar
5 lækre og nemme tapasopskrifter
Friteret æg med urtesalat og parmesan
Kartoffel-porresuppe med røget laks og purløgsolie
3 slags crostini med lækre toppings
Friterede risottokugler med chorizo og aioli
Minitærter med gedeost og karamelliserede rødløg
Lakserilette
Asparges med kørvelmayo, rugbrødscrumble og pocheret æg
Pangasius med ærtepuré og syltet fennikel
Rimmet torsk med kørvelolie og variation af jordskokker
Rødbedetatar med gedeost, brombær og estragon
Marineret grønkål med pocheret æg, bacon og granatæble
Laksetatar med kryddermayo og sprødt brød
Tatar med confiteret æggeblomme, crumble, dijonmayo og syltede rødløg
Jordskokkesuppe med bacon/rugbrødscrumble