✕
Søg på bloggen
  • Forside
  • Opskrifter
    • Morgenmad og brunch
    • Frokost
    • Forretter
    • Hovedretter
    • Dessert
    • Salater og tilbehør
  • Restauranter
  • Rejser
  • Om bloggen
  • Kategori
    • Aftensmad
    • Andet
    • Anmeldelse
    • Bolig
    • Brunch
    • Budget
    • Dessert
    • Film
    • Forret
    • Frokost
    • Guide
    • Gæstemad
    • Hovedret
    • Jul
    • Kogebog
    • København
    • Morgenmad
    • Opskrifter
    • Rejser
    • Restauranter
    • Seværdigheder
    • Teknik
    • Tilbehør
    • Uncategorized
  • Arkiv
      november 2019
      oktober 2019
      september 2019
      juli 2019
      juni 2019
      maj 2019
      april 2019
      marts 2019
      februar 2019
      januar 2019
      december 2018
      november 2018
      oktober 2018
      september 2018
      august 2018
      juli 2018
      juni 2018
      maj 2018
      april 2018
      marts 2018
      februar 2018
      januar 2018
      december 2017
      november 2017
      oktober 2017
      september 2017
      august 2017
      juli 2017
      juni 2017
      maj 2017
      april 2017
      marts 2017
      februar 2017
      januar 2017
      december 2016
      november 2016
    • Forside
    • Opskrifter
      • Morgenmad og brunch
      • Frokost
      • Forretter
      • Hovedretter
      • Dessert
      • Salater og tilbehør
    • Restauranter
    • Rejser
    • Om bloggen

Forretter


Kiwi og avocado salsa

Inspiration til tapas-bordet

Crostini med trøffeltapenade og ristede svampe

Hjemmelavet stracciatella ost

Julefrokost: Sashimi af laks med wasabimayo og ingefær

Julefrokost: Andesalat med brombær og balsamico glace

Crispy ebi sushi bowl

Tatarfavoritter: 3 forskellige former for tatar

5 lækre og nemme tapasopskrifter

Friteret æg med urtesalat og parmesan

Kartoffel-porresuppe med røget laks og purløgsolie

3 slags crostini med lækre toppings

Friterede risottokugler med chorizo og aioli

Minitærter med gedeost og karamelliserede rødløg

Lakserilette

Asparges med kørvelmayo, rugbrødscrumble og pocheret æg

Pangasius med ærtepuré og syltet fennikel

Rimmet torsk med kørvelolie og variation af jordskokker

Rødbedetatar med gedeost, brombær og estragon

Marineret grønkål med pocheret æg, bacon og granatæble

Laksetatar med kryddermayo og sprødt brød

Tatar med confiteret æggeblomme, crumble, dijonmayo og syltede rødløg

Jordskokkesuppe med bacon/rugbrødscrumble
Instagram
Bloglovin
Pinterest
© 2023 All Rights Reserved - Influencer Marketing
Administrér cookieindstillinger