Guide til London // Restauranter - Part 2

Bagt havregrød muffins med banan

Den bedste morgenmad er i min optik sund, nem og lækker! De her muffins er lavet på bagt havregrød og banan. De mætter godt, de er super nemme at lave og lige til at have med på farten. Og så smager de bare skønt! What’s not to like?

De sunde morgenmadsmuffins er lavet på banan, havregryn, mandler, æg og mælk, og så er de sødet med lidt ahornsirup, vanilje og kanel.

Smagen minder lidt om bananpandekager, og konsistensen minder mere om en muffin end havregrød – bare rolig 😉

Se også opskriften på bagt havregrød muffins med æble og peanut butter

Bagt grød muffins

Opskriften svarer til 12 muffins

Bagt havregrød muffins med banan

  • 3 dl havregryn
  • 60 g mandler (eller andre nødder)
  • 1 tsk bagepulver
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 1 tsk kanel
  • 1 tsk salt
  • 2 æg
  • 1 dl mælk
  • 2 spsk ahornsirup
  • 2 bananer
  • lidt smør

Hak mandlerne og bland dem godt sammen med havregryn, bagepulver, vaniljesukker, kanel og salt. Pisk æggene sammen med mælk og ahornsirup. Mos bananerne med en gaffel og rør det sammen med både de våde og de tørre ingredienser. Smør en muffinform med lidt smør og fordel blandingen. Bag dine muffins i ovnen i 20 min. ved 200 grader.

7 kommentarer

  • Sandra

    Jeg spiser dem hver dag til morgenmad, de er så gode! Jeg putter ofte nogle bær på inden de kommer i ovnen 😋

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Food Salute

      Ej hvor dejligt! Det lyder super lækkert at komme bær i – det må jeg prøve næste gang 😀

      Kh Christine

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeanette

    Bare lige nysgerrig, hvorfor kalder du dem havregrød muffins når du ikke laver en havregørd først men bare bruger havregryn ?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Randi

    De kan fint fryses. Jeg fryser dem og tager dem op dagen førvtil madpakken👌😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine B

    De ser lækre ud🤩 Kan de mon fryses, så man kan bage til madpakken?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Food Salute

      Hej Trine

      Tusinde tak! Jeg har desværre ikke prøvet at fryse dem, men de kan sagtens holde sig på køl i en tre dages tid. Hvis du prøver at fryse dem, må du meget gerne fortælle mig, om det går godt 😀

      Kh Christine

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guide til London // Restauranter - Part 2