Pangasius med sauteret palmekål, græskarkerner og ramsløgsmayo

Ovnbagte kartofler med ramsløg

Ovnbagte kartofler er super lækkert og nemt tilbehør til aftensmaden! Nogle gange kan det dog godt blive lidt ensformigt og også en anelse “tungt”. Her har jeg et godt tip: vend dine ovnbagte kartofler med masser af krydderurter. Det kan både være persille, basilikum, timian, rosmarin, kørvel, purløg og så selvfølgelig ramsløg, som jeg har lidt af en svaghed for 😉

Den friske og milde smag af hvidløg og purløg passer super godt til kartoflerne og gør det hele lidt ekstra lækkert!

kartofler6

Opskriften svarer til 4 personer

Ovnbagte kartofler med ramsløg

  • 1 kg kartofler
  • 2 spsk olie
  • 1 tsk salt
  • peber
  • 8 blade ramsløg

Vask kartoflerne og skær dem i halve eller kvarte alt efter størrelse. Vend kartofler med olie, salt og peber og bag dem i ovnen ved 200 grader i ca. 45 min. Vask ramsløgsbladene og dup dem tørre. Snit ramsløg groft og vend det sammen med de varme kartofler. Drys med lidt flagesalt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pangasius med sauteret palmekål, græskarkerner og ramsløgsmayo