Anmeldelse: Leo's Pizza

Kyllingelasagne

Jeg synes længe en pakke med hakket kylling havde ligget og kigget på mig i fryseren. Normalt bruger vi kun hakket kylling til kyllingedeller i forskellige afskygninger, og selvom det er vildt lækkert, så synes jeg efterhånden, det var tid til at udvide mit repertoire!

Jeg gik i køkkenskabene for at finde inspiration (og spare penge, det er jo sidst på måneden 😉 ) og fandt en dåse tomatpure, en næsten fyldt pose spinat (rester fra weekendens lækre æg en cocotte) og en bøtte hytteost. Så var jeg altså klar til at kokkerere, og det kom der denne ret lækre kyllingelasagne ud af.

Opskriften svarer til 4 personer

Ingredienser:

  • 1 pose babyspinat
  • 450 g hytteost
  • 2 fed hvidløg
  • 1/4 tsk chiliflager
  • 1 løg
  • 1 tsk paprika
  • 1 tsk spidskommen
  • 3 spsk tomatpure
  • 450 g hakket kylling
  • salt og peber
  • revet ost (mozzarella eller cheddar)

Fremgangsmåde:

  • Pil og hak hvidløg fint
  • Sauter hvidløg, chiliflager og spinat på panden til spinaten falder sammen
  • Bland spinat og hytteost i en skål og smag til med salt og peber
  • Hak løg og svits det på panden til løgene bliver let gennemsigtige
  • Tilsæt paprika, spidskommen og tomatpure og lad det stege et par minutter
  • Tilsæt den hakkede kylling og steg til al kyllingen er gennemstegt
  • Smag til med salt og peber
  • Læg et lag kødsauce i bunden af et ildfast fad, så et lag lasagneplader og et lag spinat. Fortsæt til du ikke har mere (2-3 lag)
  • Top lasagnen med revet ost
  • Bag lasagnen i ovnen ved 200 grader i ca. 30 minutter
  • Lad lasagnen hvile i 10 minutter

Spis gerne lasagnen med brød eller en frisk salat 🙂

kyl-lasagne5

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse: Leo's Pizza