Svinekoteletter med gulerodspuré, råsyltet fennikel og brændte løg

Syltede rødløg med timian og sort peber

Her er et lille tekniktip – syltede rødløg. Det er super nemt, tager ingen tid at lave og smager himmelsk!

Syltede rødløg er super lækre i salater, til æg, på rugbrødsmaden eller som tilbehør til aftensmaden. De syltede rødløg er både søde og syrlige, hvilket giver et rigtig godt modspil til fedme i retter med f.eks. smør, ost og/eller fede kødtyper.

Hvis du ikke har syltet før, er rødløg et rigtig godt sted at starte – det kan nærmest ikke gå galt, og det er nemt at bruge i maden (løg passer jo næsten til alt) 😉

loeg3

Opskriften svarer til et 0,5 L sylteglas

Ingredienser:

  • 2-3 rødløg
  • 1,5 dl æbleeddike
  • 1,5 dl vand
  • 0,5 dl sukker
  • 15 peberkorn
  • 5 kviste frisk timian

Fremgangsmåde:

Skær rødløgene i tynde både og kom dem i et sylteglas eller bare i en skål. Kog æbleeddike, vand, sukker, peberkorn og timian op. Lad kogelagen køle lidt af og hæld den herefter over rødløgene. Luk glasset (eller kom film over skålen) og stil rødløgene på køl i minimum 1 time. De syltede rødløg kan holde sig ca. 2 uger på køl.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Svinekoteletter med gulerodspuré, råsyltet fennikel og brændte løg