Opskrift: Bolsjebedecarpaccio

Opskrift: Morgengrød

På sådan en stille og rolig weekendmorgen elsker jeg at gøre lidt mere ud af min morgenmad. Når man kan stå i sin egen verden og bruge tid på at lave noget ekstra lækkert – så kan det altså kun blive en god dag! Denne morgengrød laver jeg også ofte til hverdag bare uden topping. Men altså, toppingen gør det bare lidt ekstra lækkert 😉

Man kan variere toppingen i det uendelige, men denne med æble, mandler og kakaonibs er en jeg ofte vender tilbage til. Grøden er også rigtig lækker med banan og kokos eller den klassiske med kanelsukker – det er jo weekend!

Opskriften svarer til 1 person

Ingredienser:

Fremgangsmåde:

  1. Hak mandlerne i en størrelse du har lyst til at spise – ofte er det nok bare at halvere dem
  2. Kom havregryn, vand, kanel og salt i en gryde og kog op under omrøring. Jeg kan godt lide, at min grød er lidt grov, så jeg koger den lidt længere end nødvendigt. Hvis du vil have en mere tynd og let grød, så koger du den bare lidt mindre 🙂
  3. Når grøden er færdig tager du den af blusset og blander karameltoppingen i
  4. Skær æblet i tern og fordel æble, mandler og kakaonibs oven på grøden

Så er det ellers bare at lægge sig godt til rette på sofaen med grøden i hånden og se morgen TV!

havregroed4

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift: Bolsjebedecarpaccio