Pho Bo Vien (Vietnamesisk nudelsuppe med kødboller)

Chorizopande med spejlæg

Skal du lave brunch til gæster i weekenden eller blot forkæle dig selv lidt ekstra, så er den her chorizopande et rigtig godt bud! Det er comfort food for alle pengene 😉

I bund og grund er det egentlig lidt en fancy-morgenmads-biksemad, og så passer æg, kartofler og chorizo altså bare virkelig godt sammen. Jeg elsker krydrede morgenmadsretter, så jeg serverede retten med hjemmerørt chilimayo, som gav et ekstra spark – skønt!

chorizo1

Opskriften svarer til 3 personer

Chorizopande

  • 300 g kogte kartofler
  • 1 chorizopølse
  • 1 forårsløg
  • salt og peber
  • 3 æg

Skær chorizo og kartofler i små tern og forårsløget i skiver. Steg chorizoen sprød på en pande i lidt olie og tilsæt kartoflerne. Lad det hele stege i omkring 10 min. til kartoflerne begynder at blive sprøde. Tilsæt forårsløg og steg videre et par minutter. Smag til med salt og peber. Fordel retten i 3 ramekiner eller et ovnfast fad og lav 3 små fordybninger hvori du slår æggene ud. Bag i ovnen i ca. 15 min. ved 160 grader.

Server gerne med chilimayo (evt. denne her) 😉

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pho Bo Vien (Vietnamesisk nudelsuppe med kødboller)