Guide til Berlin // Seværdigheder

Bulgursalat med grillet agurk og citronvinaigrette

Denne sommer har ikke ligefrem budt på mange grillaftener. Derfor har jeg snydt lidt og fundet grillpanden frem. Det resulterede i denne friske bulgursalat med grillet agurk og forårsløg samt en krydret citronvinaigrette. Super lækker og nem hverdagsmad, som passer godt til både kød, kylling og fisk!

bulgursalat2

Opskriften svarer til 4 personer

Bulgursalat

  • 2 dl bulgur
  • 1 agurk
  • 3 forårsløg
  • persille

Kog bulguren efter pakkens anvisning (gerne i hønsebouillon). Vask forårsløgene, skær enderne af og halvér forårsløgene på langs. Skær agurken i tynde strimler (evt. med en skræller eller på et mandolinjern). Grill forårsløg og agurk på en varm grillpande til grøntsagerne får fine grillstriber. Bland bulguren med de grillede grøntsager og anret med frisk persille.

Citronvinaigrette

  • 2 spsk olivenolie
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 fed hvidløg
  • ½ tsk tørrede chiliflager
  • 1 lille håndfuld persille
  • salt og peber

Hak hvidløg og persille fint og bland det med olivenolie, citron og chiliflager. Smag til med salt og peber.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guide til Berlin // Seværdigheder