Fisk en papillote

Marokkansk couscous med urter og granatæble

2 af mine gode veninder ligger lige nu ved en pool i Marrakech og nyder livet. Jeg modtager dagligt snaps af den smukke by og al den lækre mad, de spiser dernede. Jeg er lidt (læs meget) misundelig og drømmer mig ned til dem ved at lave lækker marokkansk mad herhjemme. Det blev til denne couscous salat med masser af urter, olivenolie, citron og ikke mindst de smukke granatæblekerner 😉

Hvis du også vil savle lidt over smukke Marrakech, kan du følge med i mine veninders tur ovre på Cilles Univers!

cous31

Opskriften svarer til 4 personer

Ingredienser:

  • 3 dl couscous
  • 3 dl hønse- eller grøntsagsbouillon
  • 1 rødløg
  • 3 spsk olivenolie
  • 3 spsk citronsaft
  • 1 granatæble
  • 1-2 håndfulde krydderurter (persille, mynte og koriander)

Fremgangsmåde:

  1. Kog couscous i hønse- eller grøntsagsbouillon efter pakkens anvisning
  2. Hak rødløg og krydderurter
  3. Frigør kernerne fra granatæblet
  4. Bland couscous, rødløg, krydderurter, granatæblekerner, olivenolie og citronsaft og smag til med salt og peber
  5. Server evt. salaten med ristede mandler eller pinjekerner – eller bare som den er 😉
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fisk en papillote