Guide til London // Seværdigheder - Part 3

Anmeldelse af Far’s Dreng

Far’s Dreng ligger to steder i indre by. De har både en café på Ny Adelgade ved Kongens Nytorv og en i Rosengården ved Nørreport. Far’s Dreng er især kendt for deres morgenmad, men de serverer også frokost, hvor du kan vælge mellem diverse smørrebrød og lidt sandwich og salat.

Menukortet er egentlig forholdsvis klassisk, men lige efter mit hjerte. Der er nemlig frit valg blandt nærmest alle mine yndlingsmorgenretter. Du kan få skåle med skyr, grød eller acai med de lækreste, farverige toppings! Croissanter i lange baner, croque madame og ristet rugbrød med avocado, ost og spejlæg. Du kan også gå den mere syndige vej og afslutte med en vaffel eller french toast drysset med flormelis og friske bær!

Fars dreng

Jeg vil især fremhæve Far’s Drengs croque madame, som er virkelig lækker! Brødet er helt sprødt og stegt i rigeligt med smør. Osten er blød og lækker, og man kan smage sennep uden, at det overdøver. Spejlægget er perfekt stegt med en lille stegeskorpe en løbende blomme. Hvad mere kan man ønske sig? Deres vaffel smager også skønt!

Caféen i Rosengården er ret fin og indbydende. Meget københavner-agtig. Jeg er vild med de planter og lamper, som hænger fra loftet. Dog kunne bordene godt stå med liiidt mere mellemrum. Jeg har ikke behov for at høre alt, hvad min sidemand snakker om. Hvis man er heldig, kan man sidde udenfor, hvor der er lidt mere plads og super hyggeligt. Man skal bestille i baren, og der er altid super travlt, så forvent lidt ventetid. Til gengæld er maden spot on og værd at vente på – især hvis du er vild med en god croque madame 😉

Fars dreng

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guide til London // Seværdigheder - Part 3