Anmeldelse af Parma & Pasta - og en snak om gode råvarer

Anmeldelse af Les Trois Cochons

Les Trois Cochons er et af de steder, jeg kommer ofte. Faktisk giver det slet ikke mening, at jeg ikke har skrevet en anmeldelse før nu. Men nu kommer den altså!

Les Trois Cochons er Cofocos pariserbistro lige midt på Værnedamsvej. Her finder du alt, hvad dit frankofile hjerte begærer – ligegyldig om det er en croissant, Eggs Benedict eller omelet til morgen, måske en tatar, croque madame eller moules frites til frokost eller om det er jomfruhummerbisque, Confit de Canard eller Côte du Boeuf til aften. Restauranten er smukt indrettet i grønne og hvide nuancer med marmorborde, klinker på væggene og den store bar midt for.

Jeg har som sagt besøgt Les Trois Cochons et par (læs: mange) gange efterhånden. Og maden er altid skøn! De har styr på det klassiske franske håndværk, som udfolder sig i fine og elegante retter. Jeg tror aldrig, jeg har fået en ret, der ikke var lækker. Stracciatellaen (på billedet over) er blød og cremet med let og frisk courgette og knasende pistacienødder. Deres pommes frites er tynde og sprøde og serveret med dijonnaise. Priserne er rimelige, og du kan sagtens slippe forholdsvis billigt, hvis du vælger nogle af de mere simple retter, eller hvis du vælger menuen til aften. Går du all in med skaldyr, bøf og lækker vin, ja så koster det også lidt mere 😉

Jeg er ret vild med maden på Les Trois Cochons. Servicen på den anden side er ikke rigtig noget at skrive hjem om. Den er hverken god eller dårlig. Maden kommer i et fint flow fra køkkenet, men tjenerne kunne godt være lidt mere opmærksomme og nærværende. Men jeg kan nu sagtens leve med middelmådig service, når maden opvejer!

Les Trois Cochons er klart en anbefalelse værdig. Når det varmere igen, vil I kunne finde mig ved et af de små borde på fortovet på Værnedamsvej med en café latte eller et glas vin – og lækker mad selvfølgelig!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse af Parma & Pasta - og en snak om gode råvarer