Miniguide til Malmø

Anmeldelse af Sokkelund

Er det bare mig, eller er Frederiksberg generelt lidt bagud, når det kommer til spisesteder? Der ligger den ene café efter den anden, men det er som om, man kommer lidt til kort, hvis man søger noget andet. Selv ender jeg ofte på Vesterbro, Nørrebro eller i indre by, når jeg skal ud at spise. Aldrig rigtig på Frederiksberg – på trods af, at det faktisk er her, jeg bor.

Hvis du dog forvilder dig ud at spise på Frederiksberg, skal du slå et smut forbi Sokkelund. Sokkelund er vel i princippet også en café, men det er meget mere end det. Det er her, du kan få plejet de frankofile fornemmelser. Dem har jeg personligt en gang i mellem. Og nok også lidt oftere end det. Jeg ELSKER det franske køkken!

Sokkelund er især eminent til morgen, hvor de blandt andet serverer en møglækker Eggs Benedict og Croque Madame tilberedt til perfektion. Derudover kan du også få omelet, yoghurt, pandekager, grød og avocado på ristet brød med pocheret æg eller laks. Men deres Croque Madame er altså min favorit 😉

Hertil har de et ret lækkert udvalg kaffe, the, juice, saft og sågar brunch drinks, hvis det er sådan en morgen. Prisen er lidt i den høje ende, men du får, hvad du betaler for. Til frokost kan du forkæle dig selv med tatar, steak frites og moules frites – eller de lidt mere klassiske caféretter som cæsarsalat, burger og smørrebrød. Personligt ville jeg nok ikke spise på Sokkelund til aften, da jeg synes, det er lidt pebret i forhold til, at det altså langt hen ad vejen er (virkelig lækker) ‘cafémad’. Når det så er sagt, er jeg vild med Sokkelund til brunch. Fik jeg nævnt den Croque Madame der? JA TAK!

Restauranten er ligeledes virkelig fin, hyggelig og meget fransk i sit udtryk. Betjening er snorlige. Både venlig, opmærksom og yderst kompetent. De er virkelig dygtige både i restauranten og i køkkenet.

Derudover er Sokkelund relativt velbesøgt af diverse kendisser. Ikke at det skal være grunden til, at man besøger restauranten. Men det er nu meget sjovt lige at fangirle lidt over, hvem ens sidemand er. Specielt til brunch med veninderne søndag formiddag 😉

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Miniguide til Malmø