Bagt laks med sprød urtecrust

Anmeldelse af Atelier September

Café Atelier September er en hyggelig lille café på Gothersgade. På trods af, at caféen ligger midt i indre by, så er stemningen ret rolig og afslappet. Det føles som et lille afbræk fra byens menneskemylder. Betjeningen er nede på jorden, og man bestiller i baren. Og så er indretningen bare virkelig fin og æstetisk!

Menukortet er ikke det største, men til gengæld spænder det ret bredt. Du kan gå helt klassisk med rugbrød, ost og æg eller vælge granola og grød med forskellige, anderledes og lækre toppings. Du kan også bestille en nordafrikansk shakshuka, og så er Atelier September berømte for deres avocadomad. Når vi kigger os omkring, virker det til, at én ting er sikkert. Lige gyldig, hvad du bestiller, får du en enormt smuk servering!

Atelier September

Vi fik den skønneste yoghurt med sprød granola, zucchini, matcha og basilikum. Retten var så fint afstemt med både syre og sødme fra zucchinien, det sprøde fra granolaen, den bløde yoghurt og en fantastisk parfume, smag og aroma fra matcha og basilikum. Jeg elsker, når restauranter tør tænke lidt ud af boksen og give en anden oplevelse end bare den helt klassiske. Især når sammensætningen af smage bare spiller, og det gjorde den her. Det smagte vidunderligt! Vi fik også lidt bagværk, som smagte godt og med god smag af smør (vigtigt!), men ellers ikke noget udover det sædvanlige.

Apollo Bar og Atelier September er faktisk søsterrestauranter. Hvis I følger med på Instagram, har I måske set, at jeg bestemt ikke var imponeret over Apollo Bar. Men Atelier September var en helt anden oplevelse! Alle de ting, der ikke spillede på Apollo Bar, spillede på Atelier September. Stemningen og atmosfæren på Atelier September er så fin og indbydende, hvor den føltes kluntet og kold på Apollo Bar. For ikke at snakke om maden! Der var milevidt til forskel. Jeg kan nærmest ikke forstå, at de to caféer er søsterrestauranter.

Jeg er ret begejstret for Atelier September og deres skønne morgenmad. Det er bestemt ikke sidste gang, jeg kigger forbi!

Atelier September

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bagt laks med sprød urtecrust