Morgengrød

Grilled cheese sandwich

Min søde kæreste vågnede søndag morgen op til en ond omgang tømmermænd krydret med en usandsynlig stor mængde selvmedlidenhed. Selvom det var 100% selvforskyldt, fik jeg nu lidt ondt af ham, og derfor lavede jeg ham en snasket morgenmad til at dulme “mandesygdommen” 😉

Efter at have kigget i skabene, besluttede jeg mig for at lave grilled cheese sandwiches og french toast (opskrift kommer senere) – og det blev virkelig værdsat! Med bare lidt brød, pesto og mozzarella tog det mig ikke mange minutter at fremtrylle en rigtig snasket morgenmød – MUMS!

Opskriften her passer til 2 personer

Ingredienser:

 • 4 skiver brød – jeg brugte sødmælksbrød
 • 4 tsk pesto
 • 1 kugle mozzarella
 • masser af smør eller flydende stegemagarine (jeg brugte Becel)

Fremgangsmåde:

 1. Skær brødet i 4 skiver
 2. Steg brødet i smør på den ene side til brødet er let gyldent
 3. Smør en teskefuld pesto på den gyldne side af hver af de 4 skiver brød
 4. Skær mozzarellakuglen i skiver og fordel osten på 2 af brødene
 5. Klap sandwichen sammen (så osten og pestoen er i midten af sandwichen)
 6. Steg sandwichene i rigeligt smør på begge sider til brødet bliver gyldent og sprødt

Den her sandwich slår simpelthen aldrig fejl! Om den så bliver serveret for den tømmermændsramte kæreste, på brunchbordet for veninderne eller bare som selvforkælelse 🙂

grilled-cheese3 grilled-cheese2

2 kommentarer

 • Lifestylebloggerne

  Det skal helt klart prøves ud <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • C

   Hej Lifestylebloggerne,

   Håber du vil synes, de er lige så lækre, som jeg gør 😉

   Kh Christine

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Morgengrød