Tonkotsu ramen med chashu

Fake steak sandwich

Efter at have lavet ramen (denne lækre tonkotsu ramen med chashu) havde vi lidt nakkefilet i overskud. Nakkefilet kan ikke ligefrem karakteriseres som “steak”, men da smagen minder lidt derom, måtte jeg kaste mig ud i at lave en sandwich – derfor fake steak sandwich! Kombinationen af løgenes sødme med den skarpe dijonnaise, den fede æggeblomme og kødets umamismag er altså bare lækker!

Opskriften svarer til 2 personer

Ingredienser:

  • 4 skiver steg
  • ½ løg
  • 1 spsk smør
  • 2 skiver brød
  • 2 æg
  • 1 spsk mayonnaise
  • ca. ½ tsk dijonsennep
  • salt og peber

Fremgangsmåde:

  • Varm kødskiverne ved at stege dem på panden
  • Skær løg i tynde både, og steg det på panden i smør til løgene bliver bløde og tager godt farve
  • Bland mayonnaise og dijonsennep og smag til med salt og peber
  • Lav 2 spejlæg
  • Rist brødet, fordel dijonnaisen, læg løgene på, så kødskiverne og top hele herligheden af med et spejlæg

Det er altså god søndagsfrokost 😉

steaksandwich1 steaksandwich3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tonkotsu ramen med chashu