Anmeldelse af Far's Dreng

Guide: De bedste morgenmads- og brunch restauranter i København 2018

Jeg ved ikke noget bedre end at spise en lækker brunch søndag formiddag med dem, jeg holder af. Når jeg spiser ude, vil jeg faktisk ofte hellere spise brunch end middag. København har mange virkelig lækre brunchsteder – men man skal vide, hvor man skal gå hen, for selvfølgelig er der også de mindre gode!

Her har jeg samlet mine favoritsteder i København. Listen bliver opdateret løbende, og du må hellere end gerne smide en kommentar nedenfor, hvis du har et godt tip til, hvor man får en lækker brunch 😉

Fars dreng

Far’s Dreng

Virkelig lækker brunch med alle mine yndlingsretter på menukortet. Skåle med skyr, grød eller acai med de lækreste, farverige toppings. Virkelig god croque madame eller ristet rugbrød med avocado, ost og spejlæg. Du kan også gå den mere syndige vej og afslutte med en vaffel eller french toast drysset med flormelis og friske bær!

Adresse: Rosengården 12, Kbh K eller Ny Adelgade 7, Kbh K

 

Atelier September

Atelier September

Atelier September er en skøn cafe, hvor du kan få den lækreste yoghurt sprød granola, zucchini, matcha og basilikum. Du kan også gå mere klassisk til værks med rugbrød, ost og æg – eller selvfølgelig prøve deres berømte avocadomad. Stemningen er rolig og afslappet på trods af beliggenheden i indre by.

Adresse: Gothersgade 30, Kbh K

 

Acacia

Acacia er en vegansk café på Gammel Kongevej med et virkelig spændende og indbydende menukort. Ejerne (mor og datter) går meget op i bæredygtighed og økologi – og så er de bare virkelig søde! Gå efter pandekagerne og vaflerne, hvor toppings skifter efter sæson. Altid vildt lækker mad!

Adresse: Gammel Kongevej 171, Frederiksberg

 

 

Un Mercato

Un Mercato

Un Mercato ved Torvehallerne er først for nylig begyndt at servere brunch. Du kan både få skyr med granola og frisk frugt, panini med prosciutto, mozzarella og pesto, avocadomad med pocheret æg eller hvad med en omelet med gedeost og laks? Pandekagerne med mascarponecreme er SÅ lækre!

Adresse: Torvehallerne, Frederiksborggade 19, Kbh K

 

Mirabelle

Mirabelle

Mirabelle er det fineste lille bageri på Nørrebro. Her kan du enten hente bagværk fra lugen, eller nyde din morgenmad i den lille restaurant. Menuen er fransk inspireret, og kvaliteten er i top. Brødet er simpelthen så lækkert, og Mirabelles mandelcroissant er den bedste, jeg nogensinde har smagt – sørg for at bestille den!

Adresse: Guldbergsgade 29, Nørrebro

 

Mad og Kaffe

Mad & Kaffe

Hos Mad & Kaffe sammensætter du selv din brunch bestående af 3, 5 eller 7 retter. Stedet er virkelig populært, og der er både en restaurant på Vesterbro, en på Amager og en på vej på Frederiksberg. Jeg er især ret vild med deres røget laks fra Daniel Letz og den snaskede kanelsnegl, som altid bliver krydset af på min liste. Deres hjemmelavede iste smager skønt!

Adresse: Sønder Boulevard 68, Vesterbro eller Tyrolsgade 6, Amager

 

Les Trois Cochons

(Billede: Cofoco)

Les Trois Cochons

Hvis du er bare den mindste smule frankofil, bør du besøge Les Trois Cochons på Værnedamsvej. Restauranten er enormt smuk, og maden er mindst lige så lækker. Nyd en croissant eller pain au chocolat eller gå all-in med en syndig Eggs Benedict eller Eggs Royale med røget laks. Det vil du ikke fortryde!

Adresse: Værnedamsvej 10, Vesterbro

 

Alabama Social

Alabama Social

Alabama Social har ikke længere fast åbent til brunch, men succesen vender tilbage ved særlige lejligheder. Sidste gang var i december, hvor man 3 søndage kunne mæske sig i den overdådige amerikanerbrunch med chicken & waffles, pulled pork sliders og pandekager med sirup og is. Hvis muligheden byder sig igen, er det bare med at slå til – det er SÅ snasket på den gode måde!

Adresse: Sortedam Dossering 3, Nørrebro

2 kommentarer

 • Mie

  Det er lige præcis den her guide jeg har ledt efter! Super fedt 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Food Salute

   Årh det er jeg glad for at høre! Super fedt, at du kan bruge den 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse af Far's Dreng