Anmeldelse af Restaurant Meille

De 10 mest populære opskrifter fra 2018

Nu nærmer vi os udgangen af januar, og i den anledning har jeg kigget lidt tilbage på 2018. Her har jeg samlet de 10 mest populære opskrifter fra 2018 – og hvis jeg lige kort skal løfte sløret lidt, så er I lige så vilde med tapas og vietnamesisk, som jeg er 😉

Jeg er spændt på at se, hvad 2019 bringer af yndlingsopskrifter!

 

De 10 mest populære opskrifter fra 2018

10: Tapas

På tiendepladsen finder vi et indlæg, hvor jeg har samlet mine bedste tapasopskrifter. Her finder du både opskrift på crostini med forskellige toppings, grillet peberfrugtpesto, ramsløgshummus, aioli, gambas al ajillo (rejer i hvidløg), pankopanerede squashfritter, friterede risottokugler, chorizospyd og meget andet godt.

 

9: Fyldt kyllingebryst med feta og porre

Saftigt kyllingebryst fyld med cremet feta, porre, spinat, chili og hvidløg. Virkelig lækker ret til, når du lige vil gøre lidt mere ud af hverdagsmaden, eller hvis du får gæster. Derfor har den også sneget sig ind her på niendepladsen.

 

8: Bun Cha

Der er ingen tvivl om, at I er glade for vietnamesiske opskrifter. Derfor har der også sneget sig hele fire af slagsen ind på denne liste. Her på ottendepladsen er det Bun Cha, som er vietnamesiske kødboller serveret med nudelsalat og syltede gulerødder. Jeg glaserer kødbollerne i soja, som giver en virkelig lækker og intens smag!

 

7: Tatar med confiteret æggeblomme, crumble, dijonmayo og syltede rødløg

Jeg ELSKER tatar. Og det gør I tydeligvis også siden, at den har sneget sig ind på en syvende plads i 2018. Den cremede og fede, confiterede æggeblomme sætter prikken over i’et – og så er det ren blær over for gæster 😉

 

6: Banh Mi

På sjettepladsen er der endnu en vietnamesisk opskrift. Nemlig opskriften på den vietnamesiske sandwich Banh mi med karamelliseret svinekød, syltede grøntsager og spicy mayo i sprød baguette. Mums!

 

5: Hjemmelavet sorbet

I er mange, der har klikket jer ind på min trin-for-trin guide til at lave hjemmelavet sorbet helt uden ismaskine. Hjemmelavet sorbet smager SKØNT og kan serveres på et hav af forskellige måder. Fx med crumble, bær og marengs eller serveret til et stykke kage. Det er også helt okay at spise den, præcis som den er med en ske direkte fra bøtten!

 

4: Pho Ga

Et smut tilbage til Vietnam, hvor vi her på fjerdepladsen har den klassiske vietnamesiske nudelsuppe Pho med kylling. Her er opskriften på, hvordan du laver den helt fra bunden af en hel kylling. Men du kan altså også snyde dig til en lynversion med bouillon eller fond 😉

 

3: Bagt havregrød muffins med banan

Den tredje mest besøgte opskrift i 2018 var opskriften på disse muffins lavet på bagt havregrød og banan. De er lette at lave, er sunde, mætter godt, smager godt og nemme at have med på farten. Helt perfekt til morgenmad, frokost eller snack på arbejde eller studie!

 

2: Vietnamesisk karamelliseret svinekød

Denne opskrift var faktisk en af de allerførste opskrifter, jeg udgav i sin tid. Og den fortsætter med at hitte hvert år! Det er faktisk også en af de opskrifter, jeg selv oftest vender tilbage til. Både fordi jeg elsker den – og fordi veninderne ofte efterspørger den 😉

 

1: Stracciatella ost

På førstepladsen finder vi opskriften på stracciatella ost. Det er den mest besøgte opskrift overhovedet i 2018. Hjemmelavet stracciatella er MEGA nemt og MEGA lækkert. Det kræver intet andet end mozzarella og fløde – og så anretter jeg den med god olivenolie og masser af salt og peber. Helt perfekt til tapasbordet!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse af Restaurant Meille