Anmeldelse af Sokkelund

Anmeldelse af Restaurant Meille

Restaurant Meille åbnede i 2018 i Sankt Peders Stræde lige bag Jamers Plads i indre by. Ejer og køkkenchef bag Restaurant Meille er den tidligere Michelin-kok Mads Rye Magnusson, der har en baggrund fra blandt andet Noma, Geranium og El Bulli. Køkkenet er nordisk og tager udgangspunkt i sæsonens råvarer og dansk fisk og kød.

Meille kan vel betegnes som en slags light gourmet til virkelig fine priser. Til frokost serveres der smørrebrød, og til aften kan du få 3 retter til 295 kr. eller 5 retter til 345 kr. Lige nu kan du også finde Restaurant Meille på Early Bird, hvor du kan få 5 retter til 230 kr. Det er altså noget af et kup. Siger det bare 😉

Da jeg besøgte Restaurant Meille, var første anretning en cremet jordskokkesuppe med grøn olie og friterede jordskokker. Smagen var fyldig, intens og super lækker! Jeg er vild med jordskokkesuppe, og denne var bestemt ikke nogen undtagelse. Næste ret var en friteret kugle med fyld af torsk. Sprød skal og blødt indre. SÅ GOD! Maden var så smukt præsenteret (se lige de billeder), og det smagte fantastisk. Deres brød (som jeg mener var bagt på øl?) med hjemmepisket smør var syndigt godt. Så godt, at vi endte med at få en ekstra portion. Ups. Men jeg fortryder intet!

Herefter fik vi en grød kogt på perlebyg og urter med topping af ristede hasselnødder og friskrevet peberrod. En fin lille anretning, som dog ikke skilte sig så meget ud. Ikke fordi, der var dårligt. Det var det bestemt ikke. De andre retter var bare vanvittigt gode. Hovedretten bestod af helt mør gris, der faldt fra hinanden, bare man rørte det med gaflen. Kombineret med teksturen fra kålen, den bløde creme og urteknas og-støv, var det en virkelig fint komponeret ret. Den kunne jeg altså godt spise igen.

Alt i alt havde vi en skøn aften på Restaurant Meille! Maden er enormt god og helt fantastisk til prisen. Betjeningen er venlig og opmærksom – og lige som jeg kan lide den. Der var styr på tingene. Drikkevarerne, synes jeg, er lidt dyre. Men det bliver klart opvejet af priserne på maden. Restaurant Meille er et sindssygt godt bud på en god og hyggelig restaurant, hvor du får rigtig meget for pengene. Her kan du både tage kæresten, veninden eller familien med. Og så er det bare med at komme afsted, imens de stadig er på Early Bird 😉

1 kommentar

 • Julie

  Hej Christine,
  Jeg synes din blog er super inspirerende, og vil derfor gerne invitere dig til vores plus aften på mandag d. 4. Februar kl. 18:00 🙂

  Vi afholder en workshop med fokus på blogdesign, og håber på at kunne give et par fede tricks med på vejen som blogger!
  Der er få pladser tilbage, det er gratis og foregår på vores kontor i københavn. Hiv gerne din blogger-veninde/ven under armen, og kom glad!
  Tilmelding findes her: https://n6.typeform.com/to/dHLkfS

  Jeg glæder mig til at høre fra dig!

  Bedste hilsner,

  Julie,
  Campaign Assistant
  Bloggers Delight

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse af Sokkelund