Anmeldelse af Kiin Kiin Bao Bao

Anmeldelse af Meyers Deli

Meyers Deli på Gammel Kongevej har for nyligt indført småretter på deres menukort. Man vælger 2 eller 3 småretter alt efter, hvor sulten man er. Småretterne nærmest skriger af forår med nogle af sæsonens lækreste råvarer!

Selvom det var svært at beslutte sig, endte jeg med at vælge en kroket med fyld af forårsgrønt og Vesterhavsost samt en tatar med svampemayo og rugknas. Retterne var så fint afbalancerede, og de forskellige elementer fik virkelig lov til at komme til sin ret. Smagene var måske lidt til den milde side, men det var nu ganske passende i de små forårsretter 😉

Til retterne fik vi også serveret 2 slags brød med smør, og fordi der var brød, var 2 retter helt passende – er man dog bare lidt mere sulten, skal man op i 3 retter. 2 retter koster 150 kr, og 3 retter koster 200 kr, hvilket jeg synes, er en usandsynligt fair pris!

Servicen var rar og imødekommende. Vi oplevede en lille smule ventetid, men bestemt ikke noget slemt. Vi forlod Meyers Deli glade og mætte! Et virkelig lækkert og billigt måltid, som passer helt perfekt til en lun forårsaften 😉

meyers1

Kroket med fyld af forårsgrønt og Vesterhavsost hertil grøn mayo og friske ærter

meyers3

Kalvetatar med svampemayo, syltede løg, rugknas og ramsløg

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse af Kiin Kiin Bao Bao