Tærte med ristede svampe og timian

Anmeldelse af Kiin Kiin Bao Bao

Kiin Kiin Bao Bao serverer asiatisk tapas, og deres specialitet er bao, som er kinesiske dampede boller med fyld. Restauranten ligger på Vesterbrogade og er en del af Kiin Kiin-imperiet. Retterne er på størrelse med en forret, og vi blev anbefalet at bestille 4-5 retter. Vi bestilte 4 og gik glade og mætte derfra 😉

kiinkiin2

kiinkiin1

Maden smagte intet mindre end fantastisk! Det er noget af det bedste mad, jeg længe har fået på en restaurant. Tilsmagning og tilberedning sad bare lige i skabet i de forskellige retter. Vi kom ret godt rundt i menukortet, selvom det var virkelig svært at begrænse sig – alt så bare så lækkert ud! Der er ingen tvivl om, at jeg må tilbage og prøve flere retter 😉

Den første ret jeg fik, var muligvis aftenens bedste. Det var grillet blæksprutte med østerssauce, basilikum og æggeblomme. Retten var utrolig intens og samtidig meget frisk. Blæksprutten var perfekt tilberedt, og retten var tilpas stærk til, at det blot underbyggede de andre smage. Utroligt flot ret!

Det var første gang, jeg smagte de famøse bao, så jeg har ikke meget at sammenligne med – men det var bestemt ikke sidste gang! Jeg bestilte 2 forskellige: en med friteret kylling og chilimayo og en med rejer og wasabi. Hold nu op, hvor var det bare lækkert! Bollen i sig selv er relativt anonym. Den var luftig og let chewy, hvilket passede rigtig godt til det sprøde fyld. Igen var henholdsvis chilimayo og wasabi helt tilpas i styrke og kød og fisk var perfekt tilberedt. Mums!

kiinkiin7

Glasnudelsalat med sesam, purløg og flyvende fisk

 kiinkiin8

Grillet blæksprutte med østerssauce, basilikum og æggeblomme

kiinkiin9

Kammusling med ingefær

kiinkiin11

Bao med crispy chicken, chilimayo og forårsløg

kiinkiin15

Bao med braiseret svinekød og hoisin sauce samt bao med crispy rejer, forårsløg og wasabi

Alt i alt var der nærmest ikke en finger at sætte på maden. Det var en uovertruffen smagsoplevelse rundt i det asiatiske køkken med de kinesiske bao som kronen på værket. 215 kr. måtte jeg slippe for mine 4 retter, hvilket jeg synes, er en rigtig fair pris. Drikkevarerne er lidt i den dyre ende, men stadig okay.

Restauranten er virkelig flot indrettet. Når du træder ind i restauranten, bliver du mødt af de flotteste bambuslamper og rå borde med elegant messing service. Restauranten er relativt lille, hvilket kun gør den mere hyggelig.

Servicen var utrolig opmærksom og meget tilstedeværende – næsten lidt for meget. Personligt synes jeg, at det var lidt for nærgående, at vores tjener ville lægge servietten i skødet på mig, men hver sin smag. Personalet snakker kun engelsk, hvilket måske kan være lidt irriterende for nogle, men det gør ikke mig noget. Vores tjener guidede os fint gennem menukortet, og vi oplevede nærmest ingen ventetid. Kiin Kiin Bao Bao er klart en restaurant, jeg vil vende tilbage til!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tærte med ristede svampe og timian