9 anderledes opskrifter til påskefrokosten

Anmeldelse af Duck It (WestMarket)

I WestMarket ligger boden Duck It, som sælger pulled duck burgere. Burgeren bliver serveret i enten brioche eller sesambolle med lidt salat, syltede rødløg og en creme fraiche dressing. Hvis du ikke er på burgerholdet, kan du også bestille pommes frites med pulled duck – jeg hoppede dog på burgeren, så fritterne må jeg have til gode 😉

duckit1

Burgeren så rigtig snasket ud – på den gode måde! Duften fra kødet bredte sig fra standen, og jeg kunne slet ikke vente med at sætte tænderne i min burger, men… jeg blev altså lidt skuffet. Burgeren var på ingen måde dårlig, men den var bare heller ikke noget særligt. Kødet smagte godt, men var en anelse til den kedelige side. De syltede rødløg var milde og lidt for søde, og dressingen var meget anonym. Burgeren manglede karakter fra nogle varme krydderier og skarphed og syre fra de syltede rødløg. Bestemt ikke dårligt, men måske bare lidt kedeligt 😉

Burgerens størrelse passer fint til frokost, men er lige det mindste til aften, hvis man ikke bestiller fritter ved siden af. Burgeren koster 80 kr., hvilket måske er lidt dyrt for et “lille” måltid, men prismæssigt ligger det på niveau med resten af WestMarket. En ganske okay frokost!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

9 anderledes opskrifter til påskefrokosten