Mangosorbet med myntesukker

Tærte med ristede svampe og timian

Tærte er virkelig nem hverdagsmad – det tager kort tid at forberede og er en nem måde at få brugt diverse rester. Nogle gange kan tærte godt være lidt til den kedelige side, men det er altså slut nu! Denne tærte med bacon, ristede svampe og timian er nemlig fuld af smag og alt andet end kedelig 😉

taerte3

Opskriften svarer til 4-6 personer

Tærte med ristede svampe og timian

  • 1 rødløg
  • 2 fed hvidløg
  • 250 g svampe
  • 300 g bacon
  • 5 kviste timian
  • salt og peber
  • 8 æg
  • 200 ml fløde
  • 1 tærtedej

Snit løg og hvidløg. Rengør svampene og skær dem i kvarte. Skær baconen i grove tern og steg dem på en pande til baconen bliver sprød. Læg baconen på fedtsugende papir og steg løg, hvidløg og svampe i baconfedtet. Tilsæt timian og smag til med salt og peber. Pisk æggene med fløden. Læg tærtedejen i et tærtefad og fordel først fyldet og derefter æggemassen. Bag tærten i ovnen ved 180 grader i ca. 40 min. til æggemassen har sat sig.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mangosorbet med myntesukker