Asiatiske tacos med five spice pork

Æg i cocotte med laks og asparges

Åh weekend! Jeg sidder her med en kop te i hånden og nyder stilheden. Denne uge har været ret hektisk, og det er skønt endelig at kunne slappe lidt af. Her til morgen har vi fået disse lækre æg i cocotte med røget laks og asparges – de tager ingen tid at lave og smager himmelsk. En god start på en god weekend 😉

aeg1

Opskriften svarer til 2 personer

Æg i cocotte med laks og asparges

  • 2 asparges
  • 3 æg
  • 50 g røget laks
  • salt med parmesan og basilikum fra Nicolas Vahé (alternativt alm. salt)
  • peber

Skær asparges og laks i mindre stykker. Del 2 af æggeblommerne fra hviderne og sæt blommerne til side. Pisk æggehviderne med det resterende æg (både blomme og hvide) og krydder med salt og peber. Fordel laks, asparges og æggemassen i 2 cocotter (ramekiner eller muffinforme) og bag dem i ovnen i 15 min. ved 180 grader til æggemassen har sat sig. Læg forsigtigt æggeblommerne oven på og bag dem yderligere 5 min.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Asiatiske tacos med five spice pork