Æg i cocotte med laks og asparges

Rösti med røget laks og feta

Nem, simpel og lækker ret, som både fungerer godt til morgenmad, som en del af brunchbordet eller som en let frokost. Kartofler, laks og feta – mere behøver du ikke. Röstierne fungerer lidt som “brød” under pålægget, som her er laks og feta, men du kan variere det, som du har lyst 😉

rosti3

Opskriften svarer til 2 personer

Rösti med røget laks og feta

  • 4 mellem kartofler
  • ½ tsk tørret timian
  • 1 knivsspids chiliflager
  • salt og peber
  • 50 g laks
  • 20 g feta

Skræl kartoflerne og riv dem på den grove side af rivejernet. Drys med salt og klem så meget vand ud af kartoflerne, som du kan. Smag kartoflerne til med timian, chiliflager, salt og peber. Form 4 rösti og steg dem på panden i lidt smør eller olie til de bliver gyldne. Server dine rösti med røget laks og smuldret feta.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Æg i cocotte med laks og asparges