Anmeldelse: LêLê Street Kitchen

Bolsjebedecarpaccio

Jeg har en kæmpe svaghed for tilbudsaviser – det er nærmest en besættelse og en lettere pinlig en af slagsen. Jeg har faktisk styr på, hvornår hver eneste tilbudsavis kommer ud. Okay, jeg ved godt, det er nørdet 😉

I denne uge har Rema 1000 tilbud på de fineste, farverrige rodfrugter til kun 5 kr for 500 g – det er da billigt! Så jeg har allerede været nede og købe en omgang bolsjebeder. Der er et eller andet helt specielt over at lave mad med smukke råvarer, og i denne omgang kom der denne lækre bolsjebedecarpaccio ud af det. Vi spiste carpaccioen til aftensmad sammen med den gode gamle og SU-venlige hamburgerryg og nogle ovnbagte jordskokker (som også var på tilbud) med citron og chili – vildt lækker hverdagsmad.

Bolsjebedecarpaccioen blev lavet lidt på gefühl, og hvis du nu elsker parmesan, men ikke er så vild med løg, så kan du sagtens tilpasse opskriften efter det. Har du ikke en avokadoolie bruger du bare olivenolie!

 

Ingredienser:

 • 500 g bolsjebeder
 • 2 spsk. avokadoolie
 • 1 lille håndfuld pinjekerner
 • 60 g parmesanost
 • rødløg
 • salt

 

Fremgangsmåde:

 1. Bolsjebederne skrælles og skæres i tynde skiver med en kniv eller på et mandolinjern, hvis du har sådan et.
 2. Fordel bolsjebedeskiverne i et fad og drys (der findes bare ikke noget godt dansk ord) forsigtigt olien ud over carpaccioen i en tynd stråle.
 3. Rist pinjekernerne på en tør pande til de bliver let gyldne – men hold godt øje! De brænder hurtigt på 🙂
 4. Riv parmesanen på et rivejern eller skær den i tynde skiver med en kartoffelskræller.
 5. Kom pinjerkernerne og parmesanen oven på bolsjebederne og server salaten.

Selv kan jeg godt lide, at carpaccioen er meget simpel og utrolig smuk, men har man lyst, kan man spæde den lidt op med en håndfuld frisee salat eller rucola.

 

bedecarpaccio

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse: LêLê Street Kitchen