Anmeldelse: Mad og Kaffe

Anmeldelse: LêLê Street Kitchen

LêLê Street Kitchen serverer enormt lækker vietnamesisk mad! Der ligger flere forskellige rundt omkring i København, men selv har jeg en forkærlighed for både den på Vesterbrogade og den inde ved Rådhuspladsen – sidstnævnte har den hyggeligste lille gårdhave ude bagved, hvor man kan nyde en lille solstråle eller 2.

Menukortet spænder bredt med alt fra friske og stegte rispapirruller, sprøde nudelsalater til varmende supper. Prisen for en hovedret ligger på lige omkring 100 kr, og det er ligemeget, om du spiser det i restauranten eller tager det med hjem.

Ca. en gang om måneden hopper jeg i biografen med pigerne, og der falder valget af aftensmad ofte på LêLê – det er bare så nemt! Der er rigtig hyggeligt, servicen er så fin, ventetiden er nærmest ikkeeksisterende og så er maden altså bare virkelig lækker! Men pas på, det er altså stærkt vanedannende 😉

 

14240704_315639748786784_493569894_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse: Mad og Kaffe