Anmeldelse af Tribeca NV (Dining Week 2017)

Anmeldelse af Søren K (Dining Week 2017)

I dag var mit sidste restaurantbesøg i forbindelse med Dining Week 2017. Vi spiste frokost på Søren K, som er den restaurant, der ligger i Den Sorte Diamant. Biblioteket er noget af det smukkeste, og vi nød at sidde i restauranten og kigge ud over Københavns Havn gennem de store vinduespartier. Skønt!

Restauranten er ligeledes rigtig fin, men trænger til en ordentlig renovering. Stole og borde er nærmest slidt op, og det er virkelig synd, når restauranten ellers er så fin.

Til forret fik vi serveret en torskerillette med syltede gulerødder, gulerodscrudité, dildolie og puffede ris. Retten var super lækker og virkelig fint afbalanceret både i smagene og teksturerne. Torskerilletten var fed og cremet og fik skønt modspil fra de friske og syltede gulerødder. De puffede ris klædte virkelig retten, og jeg nød hver eneste bid!

soerenk3

Torskerillette med gulerødder i tekstur og sprøde ris

Til hovedret fik vi svinebryst med persillerodspuré, bagt persillerod, persillerodschips, puffede flæskesvær, urteolie samt salviesauce. Puréen var glat, den bagte persillerod havde bid og chips’ne var lækre og sprøde. Svinebrystet var overtilberedt og tørt, de puffede flæskesvær var bløde og olien kunne sagtens have været undladt. En ret, der for mig virkelig delte vandene – halvdelen var super lækkert, og halvdelen var ret skuffende. Generelt savnede jeg salt og syre i retten.

soerenk5

Svinebryst med salviesauce, persillerod og urter

Til dessert fik vi serveret en æblekompot med karamel, vaniljeis og en crumble, som jeg vil skyde på, var lavet på karamelliseret hvid chokolade. De forskellige elementer var velsmagende og veltilberedte, men meget søde. Jeg manglede noget modspil i en ellers rigtig fin ret.

soerenk10

Æblekompot med vaniljeis og karamel

Servicen på Søren K var fin, men jeg kunne godt have tænkt mig lidt mere information omkring retterne. Vi oplevede ingen ventetid, og retterne forlod køkkenet i et fint flow. Vores serveringer var virkelig smukt anrettet, og forretten var en sand fornøjelse. Hovedretten havde enormt mange elementer, og ikke alle var tilberedt lige godt. Det virkede, som om kokken havde taget munden for fuld, og det gik ud over den samlede oplevelse. Jeg ville langt hellere have haft halvt så mange elementer, der så havde siddet lige i skabet. Desserten var lækker, men manglede modspil.

Jeg synes generelt, at maden varierede for meget i kvalitet. Jeg tror virkelig, at Søren K kunne servere fantastisk mad, hvis de fokuserede på lidt mere simple retter. Forretten i sig selv er dog nok til, at jeg ville komme tilbage 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse af Tribeca NV (Dining Week 2017)