Anmeldelse af Madklubben Nørrebro

Anmeldelse af Tribeca NV (Dining Week 2017)

I går var jeg ude at spise på Tribeca NV i forbindelse med Dining Week 2017. Vi besøgte også Tribeca NV til Dining Week sidste år, og da restauranten var en mulighed igen i år, var vi ikke længe om at slå til, for sidste års middag var helt vildt lækker!

Tribeca NV serverer italiensk mad i New Yorker-lokaler med store glasvinduer, enorme pendler og en hel væg tilklistret i diverse plakater. Restauranten er meget åben og akustikken er okay, men ikke den bedste.

Til forret fik vi serveret en cremet sellerisuppe med saltet laks og persilleolie. Suppen var lækker og blød, men manglede lidt kraft. Laksen var ligeledes rigtig lækker, men for mig spillede de to elementer ikke rigtig sammen – begge dele smagte godt hver for sig, men blev ikke rigtig bundet sammen. Persilleolien havde trukket fin smag og passede godt til suppen. Lækker forret, der bare lige manglede det sidste, der fik retten til at gå op i en højere enhed 😉

tribeca31

Sellerisuppe med saltet laks, sprødt rugbrød og persilleolie

Til hovedret fik vi serveret braiserede oksekæber med knust kartoffelmos og vintersalat. Kæberne var super møre og lækre, men igen savnede jeg lidt kraft og tilsmagning. Den knuste kartoffelmos var grov med stykker af kartofler, hvilket var rigtig fint til det meget møre kød. Vintersalaten gjorde ikke det store for mig. Grøntsagerne var rå og smagte, som grønkål og rødbede nu smager. Generelt savnede jeg lidt syre i retten, hvilket oplagt kunne have kommet fra syltede rødbeder. Ligesom med forretten sad jeg med følelsen af, at maden var rigtig lækker, men liiiige manglede det sidste.

tribeca51

Braiserede oksekæber med knust kartoffelmos og vintersalat af rødbeder, grønkål, nødder og bær

Til dessert fik vi serveret chokolademazarin med passionsfrugtcreme og marinerede, tørrede figener. Det var præcis lige så syndigt, som det lyder! Mazarinkagen var klæg med stykker af chokolade og fik fint modspil fra den let syrlige passionsfrugtcreme. Sindssygt lækker dessert, som klart var aftenens højdepunkt. Jeg bliver helt sulten af at sidde og tænke på den 😉

tribeca91

Chokolademazarin med marineret, tørret frugt og passionsfrugtcreme

Servicen på Tribeca NV var rigtig fin og nærværende. Restauranten var stuvende fuld i forbindelse med Dining Week, og vi oplevede derfor lidt ventetid på maden, men ikke noget, der ikke var til at klare. Rigtig hyggelig aften med god mad, der bare lige manglede det sidste på tilsmagningen. Jeg vil give Tribeca NV “the benefit of the doubt” og håbe på, at den manglende finish skyldtes et presset køkken i forbindelse med Dining Week. Sidste år var maden jo virkelig fantastisk!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse af Madklubben Nørrebro