Anmeldelse af Restaurant Tempo

Bedste restauranter i København pt. (part 1 – marts 2019)

Min liste over gode restauranter i København er lang. Min liste over restauranter, som jeg elsker at vende tilbage til er faktisk virkelig kort… Der findes så mange gode, men en gang i mellem er der en restaurant, der sniger sig ind under huden på mig – og så må jeg bare tilbage!

Maden er uden tvivl det allervigtigste, når jeg er ude at spise. Men det er bare ekstra lækkert, når restauranten er indbydende og flot indrettet, når drikkevarerne kan mere end bare et glas vand, og når servicen er god.

Derudover skal stemningen bare passe til formålet. Det skal ikke være en fancy restaurant, hvis man bare gerne vil have en burger til tømmermændene. Og lyset skal ikke være for skarpt, hvis man skal på date 😉

Så her kommer 5 af mine favoritrestauranter pt. De restauranter, hvor det hele bare lige var lidt ekstra lækkert – både første gang og efterfølgende!

 

Acacia

Klart en af mine morgenmadsfavoritter. Menuen er vegansk og med ingredienser, som man ellers ikke lige får andre steder. Du skal ikke tage herhen, hvis du har travlt – men hvis du har god tid, er maden i den grad værd at vente på!!

 

Sanders

Pt. en af de mest instagrammede restauranter. Eller. Faktisk er det et hotel. Maden er lækker, men omgivelserne er den helt store attraktion. Der er dææælme flot. Kom her til morgen eller frokost. Jeg har stadig en plan om at skulle prøve deres trøffeltoast. Det lyder syndigt godt 😉

 

Cantina

Italiensk, god stemning og lækre drinks. Perfekt til en aften ude med veninder. Restauranten er virkelig stor, men det er altid svært at få bord – selv en helt almindelig onsdag aften. Deres burrata er såååå god. Det samme er pizzaen. Og fik jeg nævnt drinks’ne?

 

Les Trois Cochons

Den franske restaurant på den franske gade. Les Trois Cochons er en af de restauranter, jeg vender tilbage til igen og igen – og igen. Både morgen, middag og aften. Menukortet er fuld af alle mine franske favoritretter.

 

Hooked

Fisk. Tjek! Friture. Tjek! Hos Hooked får du street food med fisk og skaldyr, som du spiser med fingrene på den dejligt snaskede måde. Helt low key, hvor maden bliver serveret på en bakke. Deres grove fritter med eddikepulver er nogle af de bedste i København.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse af Restaurant Tempo