Yoghurt med æblekompot med ingefær og sprød nøddegranola

Anmeldelse af P2 by Malbeck

Malbeck startede i 2006 som en vinbar på Istedgade med egen import af argentinske vine. Senere har de fået vokseværk og udvidet med både P2 by Malbeck på Nørrebro, Laboca i Torvehallerne og Malbeck+ også på Istedgade.

P2 by Malbeck er både en vinbar og restaurant, som ligger på Birkegade i hjertet af Nørrebro. Køkkenet er inspireret af Argentina med fokus på sæsonens råvarer. Jeg besøgte P2 by Malbeck i forbindelse med Dining Week Sharing. Jeg havde ikke rigtig hørt om restauranten, før den dukkede op til Dining Week. Derfor vidste jeg heller ikke, hvad jeg skulle forvente, men menuen lød lækker og indbydende.

Restauranten er forholdsvis lille, men med hyggelig og intim stemning. Indretningen er minimalistisk og virkelig æstetisk med træpaneler på væggene, store grønne planter og skinnende kobberlamper.

Til forret fik vi saltet laks med rygeostcreme, muslingesauce og koriander. Dertil fik vi både en rigtig lækker og cremet blomkålspuré med blomkålscrudite og græskarkerner samt grillede padron pebere med avocado og syltet agurk. Super lækker forret med både argentinske og nordiske smage. Lakseretten var forholdsvis mild i smagene, og tilbehøret var mere krydret og tungt. Det gjorde desværre, at tilbehøret lidt stjal fokus fra laksen – men altså, hvis det er det største problem 😉

Til hovedret fik vi det møreste, langtidsbraiserede stykke svinekød med BBQ glaze, søde kartofler med syltede tyttebær og en coleslaw med spidskål, æbler og peanuts. Der var en rigtig god balance mellem søde og syrlige smage, hvor det kraftige kød passede godt sammen med den friske spidskålssalat. Tilberedningen af kødet sad bare lige i skabet, og det smagte skønt.

Desserten bestod af ikke mindre end tre serveringer med dulce de leche panna cotta, pocheret pære med hasselnøddecrumble og lemon curd samt mango sorbet med hvid chokolade og havtorn. Igen var der tænkt over kombinationen af det søde og det syrlige, selvom det var lidt til den søde side.

Gennem hele aftenen fik vi serveret nogle super lækre retter med mange forskellige smagsnoter og -kombinationer. Maden er inspireret af det argentinske køkken, men er i min optik mere nordisk – med et argentinsk twist. Det gør dog ikke maden mindre velsmagende, og alt var godt tilberedt. De ved, hvad de laver i det køkken!

Betjening er uformel og nede på jorden, men desværre også lidt mangefuld. Vi oplevede, at tjenerne kørte lidt rundt i menukortet, og hvad de forskellige retter indeholdte. Vores tjener måtte vende tilbage med begrænset information, da vi spurgte ind til vinen – og det er lidt synd, når Malbeck først og fremmest er en vinbar. Til gengæld er priserne virkelig gode, og du kan få tre retter for 225 kr. og vin fra 200 kr. og op. Du skal ikke besøge P2 by Malbeck for betjeningen, men derimod for at spise noget rigtig lækker mad til rigtig gode priser.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yoghurt med æblekompot med ingefær og sprød nøddegranola