Vietnamesisk banh mi bowl

Anmeldelse af Andersen & Maillard

Endelig lykkedes det mig at komme forbi Andersen & Maillard. Det har stået højt på ønskelisten, og jeg har længe savlet over de lækre croissanter på Instagram. Nu skete det endelig!

Andersen & Maillard ligger på Nørrebrogade i hjertet af Nørrebro. Bageriet, eller caféen om man vil, er stilet, nordisk og minimalistisk indrettet og i sommermånederne er det også muligt at sidde udenfor. I baren kan du bestille et stort udvalg af bagværk og kaffe. Men selvom kortet spænder bredt, er alle kommet for én ting. Nemlig croissanterne. De fås så til gengæld også i flere varianter: både plain, med espressoglace, med kanelglace eller med chokolade. Derudover er det også muligt at bestille hjemmebagt surdejsbrød med smør og ost, yoghurt med müsli, panini og andet bagværk.

Jeg havde virkelig svært ved at beslutte mig (som altid), og jeg endte derfor både med en croissant med chokolade, en croissant med kanelglace og en halv panini. Oh well. Jeg kunne rulle derfra.

Er Andersen & Maillard så hele hypen værd? JA! Det smagte intet mindre end fantastisk. Croissanterne er luftige og falder i de fineste flager. Virkelig godt håndværk. Men dét, der virkelig gør dem gode, er ‘fyldet’. Kanelglacen er helt fin og sød og smagte fantastisk sammen med croissanten, og chokoladefyldet er simpelthen så syndigt lækkert. Forestil dig en form for nutellasmør, der smelter på tungen. Hvis jeg kunne drømme frit, kunne jeg godt have ønsket mig lidt mere smørsmag i selve croissanten – men det betyder ingenting for helhedsoplevelsen. Kaffen var ligeledes fantastisk!

Udover croissanterne, kan jeg klart også anbefale Andersen & Maillards panini! Helt sprødt brød med perfekt smeltet ost. Ren gourmetversion af en klassisk toast. Prøv den!

Servicen hos Andersen & Maillard er so-so. Hverken dårlig eller noget særligt. Vi oplevede lidt ventetid, men ikke alarmerende. Du bestiller i baren, får dit bagværk med, henter selv din kaffe og så bliver maden serveret (hvis du har bestilt det). For mig gør det dog ikke det store, for det er ikke servicen eller en restaurantoplevelse, jeg er ude efter, når jeg kommer et sted som Andersen & Maillard. Det er lækkert bagværk, god kaffe og hyggelig stemning – og det klarer de helt perfekt!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vietnamesisk banh mi bowl