Brunch der er til at overskue (brunchopskrifter på 4 niveauer)

Guide: Billige restauranter i København

Opdateret 07.09.19

Kender du det, når du gerne vil ud at spise, men budgettet ikke rækker så langt? Måske er det sidst på måneden. Måske vil du bare gerne spare lidt. Eller måske er du kommet til at bruge pengene på noget fuldstændig meningsløst, du bare MÅTTE eje. Jeps, vi har allesammen været der 😉

København er en dyr by at spise ude i, og langt hen ad vejen hænger pris og kvalitet altså sammen. Det er svært at forvente gourmet til lave priser. Men der findes enkelte perler rundt omkring i byen, som serverer lækker mad, der også er til at betale!

I denne guide har jeg samlet mine bedste tips til billige restauranter i København. Prisniveauet ligger fra omkring 70 kr. og op til 150 kr. for en hovedret. Hvis det skal være endnu billigere, må du et smut forbi den lokale shawarmamand 😉

Ssam

Virkelig lækker koreansk street food! Du kan enten bestille én stor hovedret eller mindre deleretter. Deres bibimbab (fra 95 kr) kan du snildt blive mæt af, og ellers kan jeg stærkt anbefale deres Korean fried chicken og deres Ssam burgere med bulgogi. Det er SÅ lækkert!

Pris: hovedretter fra 95 kr og deleretter fra 45 kr. 

 

Mahalle

Libanesisk og tyrkisk café, der serverer et væld af mellemøstlige retter. Hvis hummus, falafler og baba ganoush er sød musik i dine ører, så har du uden tvivl fundet det rigtige sted! Deres halloumisalat på arabisk fladbrød smager himmelsk.

Pris: deleretter fra 25 kr og halloumisalat til 70 kr. 

 

Jagger

Tømmermændsfavoritten! Jagger serverer snaskede burgere i bløde briocheboller. Du kan både få en klassisk burger eller vælge favoritterne: halloumi og (min guilty pleasure) fried chicken.

Pris: 110 kr for combo-menu med burger, fritter og sodavand. 

 

Frankies (tidl. Gran Torino)

Madklubbens pizzaria ved søerne. Jeg er især fan af deres hvide pizzaer (uden tomatsauce) med fx kartoffel og gedeost, salsiccia og svampe eller bresaola og trøffel. Mums! Derudover er restauranten top hyggelig.

Pris: fra 80 kr til 150 kr for pizza.

 

Midori

Priserne hos Midori er lidt højere end de andre restauranter i guiden her. Dog har den alligevel sneget sig med på listen, da du gennem Early Bird kan få en menu med 10 små japanske retter til 199 kr. Du får vist ikke så mange forskellige retter andre steder til så lav en pris.

Pris: 199 kr gennem Early Bird. Enkelte retter fra 59 kr. 

 

H15

Spiseri på Vesterbro. Kaffen er filter og ikke noget at skrive hjem om, men maden er virkelig god – og virkelig billig. Både morgenmad, frokost og aftensmad.

Pris: fra 35 kr. til morgenmad og fra 85 kr. til frokost

 

Lêlê Street Kitchen

Jeg tror snart ikke, jeg har tal på, hvor mange gange jeg har spist eller hentet mad hos Lêlê. Jeg elsker vietnamesisk, og Lêlê er nemt, billigt og lækkert. Jeg bliver aldrig træt af deres ruller med kalkun og krabbe.

Pris: fra 98 kr for en hovedret.

 

Sankt Annæ 8

Dagens ret skifter hver aften, og du kan se menuen for hele ugen på hjemmesiden. Maden er virkelig lækker, portionerne er store, og stemningen er super afslappet. Derudover er Sankt Annæ 8 søsterrestaurant til 20A på Nørrebro, der har helt samme koncept.

Pris: 135 kr for dagens ret og 90 kr som take away. 

 

Meyers Deli

Hos Meyers kan du få både morgenmad, frokost og aftensmad til ganske fornuftige priser. Det er både muligt at gå den sunde vej, den hverdagsagtige og den mere snaskede. Meyers er en rigtig god løsning, hvis du ikke selv gider at lave aftensmad. Husk altid at få en kanelsnurre 😉

Pris: aftensmad for 95-145 kr og sandwich og salater for 50-75 kr. 

 

Sliders

Seriøst lækre, små burgere i virkelig mange forskellige varianter. Det kan virkelig godt være svært at beslutte sig! Gå efter menuen med tre valgfri sliders, fritter og mayo. Sliders vandt prisen som Byens Bedste burger 2017.

Pris: menu til 129 kr eller enkelt slider til 45 kr. 

 

Hooked

Seafood ala street food i lange baner. Alt fra fish & chips til burgere, wraps, bowls og rolls med fisk og skaldyr. Stemningen er helt low key og deres vinegar fries spiller fuldstændig. De er grund nok til at komme i sig selv. Virkelig lækkert!

Pris: 130 kr. for en combo med med hovedret, fritter og dip.

 

Flere billige restauranter i København

  • Absalon
  • Mother
  • District Tonkin
  • California Kitchen
  • OLIOLI
  • Snack & Blues
  • Cock’s & Cows
  • Neighbourhood
  • Gasoline Grill

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brunch der er til at overskue (brunchopskrifter på 4 niveauer)