Nemme fladbrød med ristede kikærter, granatæble og myntedressing

Anmeldelse af Mahalle

Mahalle er en libanesisk og tyrkisk café, der ligger på både Birkegade på Nørrebro og Nansensgade i indre by. Caféen er lille, skæv og hyggelig med slidte træborde og mellemøstlig interiør. Helt nede på jorden. Her kan du både spise brunch, frokost og aftensmad eller tage maden med som take away.

Menukortet byder på et væld af lækre mellemøstlige retter. Hvis hummus, falafler og baba ganoush er sød musik i dine ører, så har du uden tvivl fundet det rigtige sted! Det sværeste er klart at begrænse sig, for man har lyst til at smage ALLE retterne. Især også, fordi retterne er virkelig billige og virkelig store.

Du må love mig at bestille deres libanesiske halloumisalat med avocado, granatæble, hummus, sesam og mynte på arabisk fladbrød. Det er noget af det lækreste! Faktisk kunne jeg snildt spise sådan en hel til aftensmad – men det er nu hyggeligere at bestille lidt forskellige retter til deling. Og der er så meget forskelligt på kortet. Deres hummus med hakket oksekød, granatæble og nødder smager også virkelig godt. Og deres libanesisk yoghurt med za’atar. Okay det hele faktisk…

Denne aften havde vi taget maden med hjem i min venindes gård, hvor vi holdte en lille picnic med mad fra Mahalle, rosé og solnedgang over Nørrebro. Så bliver det altså ikke meget mere idyllisk 😉

Mahalle skal have min varmeste anbefaling. Det er et hyggeligt lille sted, der serverer super lækker mad til virkelig billige penge. Jeg tror snart, jeg må forbi og prøve deres mellemøstlige brunch!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nemme fladbrød med ristede kikærter, granatæble og myntedressing