Sådan laver du hjemmelavet sorbet uden ismaskine

Anmeldelse af Midori

Jeg havde faktisk aldrig hørt om Midori, før jeg en dag faldt over restauranten på Early Bird, da jeg skulle ud at spise med en veninde. Midori Izakaya and Greenery ligger på Grønnegade i indre by lige bag Kongens Nytorv. Ved første øjekast ligner Midori verdens mindste restaurant, men de har dog lidt flere siddepladser ovenpå. Midori serverer ‘izakaya’, som er den japanske version af tapas – altså en masse små retter.

Fordi vi havde købt gennem Early Bird, gav vi 199 kr. per person for en delemenu med forskellige japanske retter. De normale priser starter fra 29 kr. og op til 99 kr. per ret. Rigtig fine priser, hvor alle kan være med.

Vi kom godt rundt i forskellige retter med vores menu. Vi fik både sashimi af laks, tempurarejer, tangsalat, edamamebønner, kimchi, marinerede svampe, japansk kyllingesalat og lidt sushi. Det var super lækkert. Virkelig fint at sidde og nippe til de forskellige retter.

Restauranten er ret fint indrettet. En sjov blanding af nordisk og japansk med bindeværk og små skamler. Det var nok ikke en restaurant, jeg ville vælge til en romantisk date, men til en hyggelig og afslappet middag med en veninde er det helt perfekt. Maden er lækker og indbydende, og prisen er virkelig god! Et godt bud på et billigt spisested i indre by.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan laver du hjemmelavet sorbet uden ismaskine