Anmeldelse af Gorilla

Den ultimative guide til restauranter i London

Jeg er blevet fuldstændig forelsket i London! Intet mindre. I min optik er det måske den eneste by i verden, der kan måle sig med mit hjertebarn København. London byder på SÅ mange fantastiske restauranter, der både er smukt indrettet, har god service og virkelig lækker mad.

For mig er restauranter i London så meget mere end kedelig britisk mad. London er en metropol, der tiltrækker enormt mange nationaliteter – og det kan også ses på udvalget af restauranter, der strækker sig fra alt fra australsk til peruviansk, vietnamesisk og mexicansk.

Når du går ud og spiser i London, skal du vide, at mange restauranter ikke tager imod reservationer. Man stiller sig derimod i kø til et bord. Derfor kan det være en fordel at komme tidligt – især hvis det er en populær restaurant i et af de turistede områder. Tjek gerne hjemmefra, om du kan bestille bord.

I denne guide vil du finde noget for enhver smag, hvad enten du leder efter et sted at spise brunch, frokost eller aftensmad i London. Jeg håber ikke, at du bliver alt for sulten 😉

Duck & Waffle

Sindssygt lækker brunch, og restauranten er noget af en oplevelse i sig selv. Den ligger på 40. etage med udsigt over London’s financial district, og det er så smukt! Menukortet har noget for enhver smag, men Duck & Waffles specialitet er vafler, som vi bestilte i forskellige afskygninger. Især deres signaturret duck & waffle og deres ox cheek benedict smagte fantastisk!

Andina

Hos Andina får du den skønneste peruviansk mad! Retterne er i forretstørrelse, og meningen er, at man bestiller en masse forskellige retter til deling ved bordet. Vi fik blandt andet en virkelig lækker og frisk ceviche, sprøde croquetter med yuzu mayonnaise og de bedste duck wings, jeg nogensinde har smagt. Kødet var så mørt, og marinaden smagte SÅ lækkert! Virkelig god mad og hyggelig restaurant.

The Modern Pantry

I et townhouse på St John’s Square i Clerkenwell ligger The Modern Pantry. Restauranten er enormt hyggelig og indrettet som en skæv og moderne dagligstue. Maden er fantastisk, og vi fik den lækreste brunch! De laver en formidabel Eggs Benedict med yuzu hollandaise og dukkah, som du blandt andet kan bestille med terøget laks, karry lam eller klassisk bacon. Vi fik også de lækreste blåbær og ricotta pandekager, som klart kan anbefales!

BAO

BAO ligger i Soho lige mellem Oxford St og Regent St – og er det perfekte sted at spise frokost, hvis du er på shoppingtur. BAO serverer de lækreste bao, som er dampede taiwanesiske hvedeboller med fyld.  Helt bløde og fluffy med det lækreste fyld. Maden kommer efterhånden, som den er færdig i køkkenet, og restauranten og servicen er super afslappet. Især deres taiwanesiske fried chicken er sygt god!

Granger & Co.

Muligvis det bedste brunchsted i London – det er fænomenalt! Vi ankom til restauranten i Notting Hill kl. 10 og måtte vente 40 min. på et bord (så kom tidligt!), men det var hele ventetiden værd. Menuen er australsk, og vi fik en acai bowl med frugt og granola, en grilled cheese sandwich med kimchi og en hindbærsnegl (hindbær i stedet for kanel). Det smagte SÅ godt! Stedet er enormt populært – med god grund!

Honey & Co

Honey & Co er en lillebitte restaurant med omkring 20 siddepladser. Stedet er enormt populært, så husk at bestille bord. Her får du den lækreste mellemøstlige mad med knald på smagene. Retterne har en hjemlig og rustik følelse, og atmosfæren i restauranten er virkelig afslappet og hyggelig. Vi fik de sprødeste falafler med rød peber og urter med en syrlig agurkesalat og cremet tahindressing. Den ret spiser jeg gerne igen – og igen!

Where The Pancakes Are

Det perfekte sted for alle pandekageelskere! Hos Where The Pancakes Are kan du få pandekager i alle afskygninger. Du kan få salte pandekager med fx pocheret æg og hollandaise eller halloumi og svampe. Du kan selvfølgelig også få søde pandekager med fx bær og marengs eller banan, praline og skumfidus. En af specialiteterne er deres Dutch Baby, som er en souffleret pandekage. Super lækkert!

Wahaca

Det bedste mexicanske mad i London! Maden smager så godt, og specielt baja tacoen med friteret torsk, slaw, chipotle mayo og syltede agurker var fænomenal! Menukortet er bygget sådan op, at man enten kan bestille en hovedret eller vælge flere retter i street food størrelse – vælg den sidste mulighed!

Caravan

Ret cool restaurant med et virkelig godt morgenmadskort! De har et ret bredt udvalg af vegetariske retter, og menuen er i høj grad inspireret af det mellemøstlige og andre udenlandske køkkener. Du kan fx kaste dig ud i en kimchi pandekage med svinebryst eller et pocheret æg med auberginepure, citron gremolata og sumac yoghurt.

Smack Lobster Roll

Smack ligger på Dean Street i Soho lige mellem China Town og Oxford Street. Her får du de lækreste lobster rolls med hummer og rejer i smørstegt brioche brød. Det er præcis lige så snasket og lækkert, som det lyder! Menuen er helt simpel, hvor du kan vælge mellem tre udgaver (Classic, California eller Japan) med hummer, rejer eller en blanding. Perfekt til en hurtig frokost!

Maitre Choux

Hvis du skal forkæle dig selv, bør du slå et smut forbi Maitre Choux. Her får du de fineste små eclairs! Maitre Choux har både en café i Soho og i South Kensington, hvor du kan nyde de lækre eclairs eller tage dem med dig. Kagerne er lidt smådyre, men virkelig smukke og delikate!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse af Gorilla