Anmeldelse af 108

Anmeldelse af BÆST

BÆST er en italiensk restaurant på Guldbergsgade på Nørrebro med fokus på bæredygtighed og økologi. Råvarerne er lokale og i sæson, og så laver BÆST nærmest alt fra bunden. De laver selv deres egen charcuteri, deres egen mozzarella og andre oste for ikke at glemme deres berømte pizzaer! Ret sejt, hvis jeg selv skal sige det.

Derfor er menukortet også bygget op om tre hovedelementer: charcuteri, ost og pizza. Derudover har de også lidt andre småretter. Meningen er, at man enten bestiller lidt forskelligt til deling eller bestiller BÆST experience, hvor du får deres hjemmelavede mozzarella og stracciatella, fem typer charcuteri, tre grønne retter og to forskellige slags pizza. Vi valgte den sidste mulighed – og det fortrød vi bestemt ikke!

Manden bag BÆST er Christian Puglisi, der også står bag Michelin-restauranten Relæ, Manfreds og Mirabelle, der ligger lige rundt om hjørnet fra BÆST. Hvis du endnu ikke har opdaget det, så kan du få Københavns bedste mandelcroissanter hos Mirabelle. Selv tak 😉

Maden var helt vildt lækker hele vejen igennem! Alt smagte skønt, og vi fik simpelthen så mange forskellige retter og smagsindtryk. Faktisk var jeg så travlt optaget af maden, at jeg helt glemte at tage billeder efter første servering. Undskyld. Især vil jeg fremhæve BÆSTs hjemmelavede stracciatella, som var intet mindre end fantastisk. Derudover var de grønne retter (og alle andre retter for den sags skyld) fulde af smag og karakter. Råvarerne var i top, og der var kræset for tilberedningen og sammensætningen af smage. Top lækkert. Og så var der selvfølgelig også pizzaerne. Åh de pizzaer. De er altså bare gode!

For også lige at være den sure Madam Skrald, så må jeg indrømme, at jeg godt synes, at restauranten kunne være lidt mere intim. Det er så også det eneste negative, jeg overhovedet kan hive op af hatten omkring BÆST. Maden er fantastisk, og alt hvad der forlader det køkken er helt i top!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse af 108