5 nemme og hurtige retter med laks

Guide til London // Restauranter – Part 3

Jeg er langsomt ved at spise mig igennem London. Det er en udmattende, men utrolig lækker opgave 😉

Vi er så heldige, at min kærestes bror bor i London. Det betyder, at vi nemt kan tage en weekendtur til den fantastiske by uden, at det behøver at koste en formue. London er bestemt ikke nogen billig by, men når man kan slippe for hoteludgifter, bliver det meget mere overkommeligt. Og så er der flere penge til at spise lækker mad på skønne restauranter!

Se mine tidligere guides til restauranter i London her (Part 1 & Part 2)

I mine øjne er restauranterne i London bare lige et niveau over København. Koncepterne er super gennemførte med inspiration fra hele verden. London har især nogle fantastiske asiatiske og latinamerikanske restauranter!

The Modern Pantry

img_0676

The Modern Pantry

I et townhouse på St John’s Square i Clerkenwell ligger The Modern Pantry. Restauranten er enormt hyggelig og indrettet som en skæv og moderne dagligstue. Maden er fantastisk, og vi fik den lækreste brunch! De laver en formidabel Eggs Benedict med yuzu hollandaise og dukkah, som du blandt andet kan bestille med terøget laks, karry lam eller klassisk bacon. Vi fik også de lækreste blåbær og ricotta pandekager, som klart kan anbefales! Menukortet er ret stort og byder på klassiske brunchretter med et twist. Det sværeste er klart at beslutte sig 😉

Where the pancakes are

Where The Pancakes Are

Det perfekte sted for alle pandekageelskere! Hos Where The Pancakes Are kan du få pandekager i alle afskygninger. Du kan få salte pandekager med fx pocheret æg og hollandaise eller halloumi og svampe. Du kan selvfølgelig også få søde pandekager med fx bær og marengs eller banan, praline og skumfidus. En af specialiteterne er deres Dutch Baby, som er en souffleret pandekage. Super lækkert!

img_0800-2

Greenberry Café

På vej op til Primrose Hill i Camden finder du Greenberry Café. Menuen er inspireret af Mellemøsten, og caféen er virkelig hyggelig. Maden er lidt simpel, men virkelig vellavet og med gode smage. Et godt bud på et afslappet måltid i Camden.

Smack lobster roll

Smack Lobster Roll

Smack ligger på Dean Street i Soho lige mellem China Town og Oxford Street. Her får du de lækreste lobster rolls med hummer og rejer i smørstegt brioche brød. Det er præcis lige så snasket og lækkert, som det lyder! Menuen er helt simpel, hvor du kan vælge mellem tre udgaver (klassisk, Californien eller Japan) med hummer, rejer eller en blanding. Perfekt til en hurtig frokost!

Maitre Choux

Maitre Choux

Maitre Choux

Hvis du skal forkæle dig selv, bør du slå et smut forbi Maitre Choux. Her får du de fineste små eclairs! Maitre Choux har både en café i Soho og i South Kensington, hvor du kan nyde de lækre eclairs eller tage dem med dig. Kagerne er lidt smådyre, men virkelig smukke og delikate!

Andina

Andina

Hos Andina får du helt fantastisk peruviansk mad! Retterne er i forretstørrelse, og meningen er, at man bestiller en masse forskellige retter til deling ved bordet. Vi fik blandt andet en virkelig lækker og frisk ceviche, sprøde croquetter med yuzu mayonnaise, en salat med cantaloupe melon, quinoa og feta og de bedste andevinger, jeg nogensinde har smagt. Kødet var super mørt, og marinaden smagte SÅ lækkert! Virkelig god mad og hyggelig restaurant.

Honey & Co

Honey & Co

Honey & Co er en lillebitte restaurant med omkring 20 siddepladser. Stedet er enormt populært, og her er altid propfyldt (så husk at bestille bord!). Hos Honey & Co får du den lækreste mellemøstlige mad med knald på smagene. Jeg er virkelig imponeret! Retterne har en hjemlig og rustik følelse, og atmosfæren i restauranten er virkelig afslappet og hyggelig. Vi fik de sprødeste falafler med rød peber og urter med en syrlig agurkesalat og cremet tahindressing. Den ret spiser jeg gerne igen – og igen.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 nemme og hurtige retter med laks