Anmeldelse af No. 2

5 nemme og hurtige retter med laks

Laks kan simpelthen bruges på SÅ mange måder! Om det så er kold- eller varmrøget laks, bagt, stegt eller dampet laks. Der er så mange muligheder!

Laks er hurtigt at tilberede og er derfor helt oplagt til hverdagsmad. Dog tror jeg, vi alle har tendens til at hive den samme lakseret op af hatten igen og igen, når vi står i supermarkedet tirsdag aften og skal beslutte aftensmaden på fem minutter. Og det er synd. For laks kan bare så meget mere.

Her har jeg samlet 5 nemme hverdagsopskrifter med laks, som kan laves på en halv time eller mindre. Flere af retterne passer også godt til frokost, hvis du skal forkæle dig selv lidt 😉

spinatpandekager med laks

Spinatpandekager med røget laks og avocado

Helt simpel pandekage lavet på æg, havregryn, spinat, chili og citron toppet med røget laks og avocado. Nemt, sundt og lækkert!

Se opskriften her

kartoffel-porresuppe med laks

Kartoffel-porresuppe med røget laks og purløgsolie

Gør den klassiske kartoffel-porresuppe lidt mere interessant og giv den nyt liv med røget laks og hjemmelavet purløgsolie. Lækker aftensmad på under en halv time.

Se opskriften her

lakseburger-2

Asiatisk lakseburger med avocadocreme

Saftig og blød laksebøf med sprød panering. Burgeren er fuld af asiatiske smage af soja, hvidløg, ingefær og chili og serveret med en syrlig avocadocreme. Ret lækkert!

Se opskriften her

laks2

Teriyaki laksesalat

Jeg elsker teriyaki – og især på laks! Det er lige, så mundvandet løber. Brug teriyaki laksen i en simpel og frisk salat.

Se opskriften her

rosti3

Rösti med røget laks og feta

Sprød kartoffelrösti med røget laks og cremet feta. En nem lille ret at bikse sammen som forret eller som en del af brunchbordet.

Se opskriften her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse af No. 2