5 forårsfriske hverdagsretter

Anmeldelse af Mirabelle

Mirabelle er et lille bageri på Guldbergsgade på Nørrebro med tilhørende café. Mirabelle serverer både morgenmad, frokost og aftensmad, og du kan også købe bagværk fra den lille takeaway-luge.

Hos Mirabelle er der fokus på kvalitet og gode råvarer. Menukortet er relativt simpelt, men lad dig ikke narre – der ligger timevis af godt håndværk bag. Om morgenen kan du få frisk morgenbrød lavet på hjemmelavet surdej, yoghurt med hjemmelavet granola og forskellige æggeretter som fx Eggs Benedict. Til frokost og aften rykker Mirabelle over i det italienske med charcuteri, frisk pasta, burrata og tiramisu.

Mirabelle

Vi besøgte Mirabelle til morgenmad på en helt almindelig torsdag morgen. Caféen er virkelig hyggelig med træborde, grønne planter i vinduet og det fine mosaikgulv. Derudover kan du kigge ind til bageriet gennem store glaspartier. Ret fint.

Jeg fik en yoghurt med hjemmelavet granola og honning og en mandelcroissant. Yoghurten var simpel, men bare virkelig vellavet og med perfekt knas og sødme. Mandelcroissanten, Mirabelles stolthed, er out of this world! Det er min ultimative yndlingscroissant. Den er intet mindre end fantastisk, og jeg vil anbefale alle at prøve den. Dejen falder i perfekte flager, og fyldet er så cremet og snasket. Lidt flormelis drysset på toppen og ristede mandelflager. Det er alt, man behøver.

Mirabelle er en lille perle på Nørrebro. Det er simpelthen sådan et fint lille sted. Maden og især bagværket er fantastisk. Helt simpelt, men udført til perfektion. Mirabelle får min varmeste anbefaling. Du bliver nødt til at smage den mandelcroissant!

img_0545

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 forårsfriske hverdagsretter