Guide til Madrid // Seværdigheder

Anmeldelse af Restaurant PMY

Restaurant PMY er en latinamerikansk restaurant i Tordenskjoldsgade lige bag Det Kongelige Teater. Bag det autentiske køkken står 3 topkokke, der hver især har taget deres hjemland med til PMY. Karlos Ponte er kendt fra den venezuelanske gourmetrestaurant Taller, og han har en fortid fra både noma og El Bulli. Måske har du også set ham i Masterchef? Bag PMY står også Diego Muñoz fra Peru og Emilio Macias fra Mexico.

Vi havde bestilt gennem Earlybird, hvor vi fik 4 retter for 263 kr. Menuen koster normalt 395 kr for 4 retter eller 495 kr. for 6 retter. Og så til maden!

1

Første ret var en peruviansk ceviche med lime, chili, tomater og leche de tigre. Og det smagte helt fantastisk! Fisken var så fin i teksturen og passede perfekt til de søde tomater, den fede avocado og den syrlige marinade. Aftenens bedste ret!

4

Næste ret var en mexicansk quesadilla med stegte svampe, ost og masser af urter. Igen en super lækker, men noget mere simpel, servering. Vi var meget tilfredse!

6

Herefter tog vi en tur til Venezuela med disse Arepa, som er en form for majsbrød – de fungerer lidt som pitabrød, hvor du skærer dem op og fylder dem. Ifølge vores tjener spiser de dem nærmest dagligt i Venezuela, og det var også en meget autentisk og hjemlig ret fyldt med sorte bønner.

7

Vores sidste ret var også fra Venezuela. Denne gang en gryderet med lam serveret med friteret plantain (eller madbanan). De sprøde bananchips var en super god overraskelse. Dem har jeg aldrig smagt før, men de passede perfekt til den varme gryderet.

Der var ikke en finger at sætte på maden! Alt var tilberedt til perfektion. Nogle retter var mere kraftfulde end andre, men alt smagte helt vildt godt. Jeg var ret vild med den hjemlige og autentiske følelse i flere af retterne. Jeg har ikke gjort mig så meget i det latinamerikanske køkken før – men det har da helt sikkert været en fejl.

Servicen var enormt nærværende. Vi blev betjent af Karlos, en af medejerne, som gjorde besøget til en super god oplevelse. Der er ingen tvivl om, at han virkelig brænder for restauranten – og det kan man bare mærke! Vi havde en super hyggelig aften med den lækreste mad.

Det eneste minus for mig er prisen. Vi benyttede os som sagt af Earlybird, men jeg synes, at normalprisen på 395 kr. er lige i overkanten. Dog vejer maden og stemningen klart op, og jeg kommer glædeligt igen! En varm anbefaling til Restaurant PMY fra mig.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guide til Madrid // Seværdigheder