5 retter til hverdagsgæster

5 overdådige brunchretter

Min perfekte søndag morgen starter med brunch! Jeg nyder især at få gæster til brunch – hvor jeg virkelig kan give den gas i køkkenet 😉

Vil du imponere dine gæster med et overdådigt brunchbord? Eller vil du bare forkæle dig selv med ekstra lækker søndagsmorgenmad? Lige meget hvad får du her opskrifterne på 5 fantastiske brunchretter, der med garanti vil imponere!

Friteret æg

Friteret æg med urtesalat og parmesan

Den ultimative æggeret til brunchbordet. Ægget har en helt sprød skal og en blød og flydende æggeblomme. Server det friterede æg på en bund af frisk urtesalat med syrlig sennepsvinaigrette og friskhøvlet parmesan.

Se opskriften her

chorizo1

Chorizopande med spejlæg

Moderne biksemad i morgenmadsforklædning. Helt sprød chorizo og kartofler med blødt spejlæg – og gerne en spicy chilimayo. Syndigt og lækkert!

Se opskriften her

Granola cups

Granola cups

Sprøde granolacups med mandler, kanel, vanilje og ahornsirup fyldt med græsk yoghurt og frisk frugt. Frisk og lækker ret til brunchbordet. Og så gør det jo ikke noget, at retten er super smuk og instavenlig!

Se opskriften her

chickenandwaffles3

Chicken & waffles

Friteret kylling, lækkert. Vafler, lækkert. Friteret kylling og vafler? Mærkeligt, måske, men sindssygt lækkert! Sødmen fra vaflerne passer vildt godt sammen med den sprøde kylling, spicy mayo og frisk salat. Prøv det!

Se opskriften her

french toast med limemarinerede bær

French toast med limemarinerede bær

De lækreste søde og svampede french toast med friske limemarinerede bær! Lime og sukker fungerer som en lille cocktail, der virkelig hiver smagen frem i bærrene. Og sammen med french toast smager det himmelsk!

Se opskriften her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 retter til hverdagsgæster