French toast med limemarinerede bær

5 retter til hverdagsgæster

Du kender det sikkert godt. Du får gæster på en hverdag, og du vil gerne imponere, men du må også bare indrømme, at du er presset på tid. Hvordan balancerer man lige den?

Her har jeg samlet 5 retter, som passer perfekt til lejligheden!

Retterne kan laves på ca. en time – det er nogenlunde den tid, jeg selv plejer at have, når jeg får hverdagsgæster. Så er der ingen undskyldning for ikke at bikse noget lækkert sammen 😉

Fyldt kyllingebryst med feta og porre

Fyldet med feta, porre og spinat er virkelig cremet og krydret med hvidløg og chili. Kyllingen er saftig, og når du først har fyldt brysterne, så passer retten sig selv i ovnen – så har du tid til gæsterne!

Se opskriften her

Pasta i græskarsauce

Pasta i græskarsauce med ristede græskarkerner

Saucen er lavet på ovnbagt hokkaido, som blendes med fløde, hvidløg og cayennepeber. Det er vildt lækkert og super nemt at lave – også hvis du ikke er den mest erfarne kok. Det er uden tvivl en af mine personlige pastafavoritter!

Se opskriften her

Crispy ebi sushi bowl

Crispy ebi sushi bowl

Sprøde rejer, cremet avocado og chilimayo er altid en god kombi! Du skal kaste dig ud i at fritere, men det er altså slet ikke så besværligt, som det lyder – og du kan sagtens gøre det i en almindelig gryde. Jeg er sikker på, at retten vil gå rent ind til pigemiddag.

Se opskriften her

koedboller6

Italienske kødboller i tomatsauce

Så tager vi et lille smut til Italien. Italienske kødboller rørt med knust bacon, parmesan og friske urter serveret i den lækreste tomatsauce. Mums!

Se opskriften her

torsk2-2

Torsk med blomkålspuré, crudité, ristede hasselnødder og brunet smør

Her kan du blære dig med imponerende teknikker! Du skal nok ikke kaste dig ud i denne ret, hvis du er helt nybegynder i et køkken. Men hvis du har lyst til at give dig selv en (lille) udfordring, så er det bare at give den gas!

Se opskriften her

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

French toast med limemarinerede bær