Græsk yoghurt med mangopure og kokosgranola

Guide til London // Seværdigheder – Part 2

London er en helt fantastisk by, som jeg er fuldstændig forelsket i! Jeg har været der nogle gange efterhånden, og jeg kommer helt sikkert også tilbage – igen og igen 😉

London har en masse at byde på, og jeg er slet ikke færdig med at opleve det hele. Der er selvfølgelig de klassiske seværdigheder, men jeg synes, det er endnu mere interessant med de lidt mere anderledes oplevelser. Især hvis det ikke er første gang, man besøger byen.

Du kan finde mine tidligere guides til London her:

2

4

7

9

6

3

8

Notting Hill – Området med de flotte pastelfarvede huse. Notting Hill er det helt oplagte sted at gå en tur og nyde området – der er simpelthen så fint! Det er også her, du finder Londons ultimative morgenmadsspot Granger & Co (Læs også: Guide til London // Restauranter – Part 2) og gademarkedet Portobello Road Market.

Portobello Road Market – Gademarked i Notting Hill, hvor du kan købe alt fra frugt og grønt til antikviteter og pelse. Vi var ret imponerede over både udvalget og kvaliteten af varerne, som var langt fra de sørgelige souvenirs, man ellers ofte finder. Der ligger også nogle ret interessante butikker på Portobello Road bag boderne – bl.a. en ret fin plakatbutik, som virkelig er et besøg værd!

Photographer’s Gallery – Super fint fotogalleri! De fleste udstillinger er med polaroid billeder, som gør oplevelsen ret “ægte”. Det er virkelig æstetisk og meget autentisk. Udstillingerne skifter over tid, og da vi besøgte Photographer’s Gallery, var der også forskellige kunstinstallationer. Virkelig god oplevelse! Det er gratis at besøge galleriet inden kl. 12.

Warner Bros. Studio Tour (The Making of Harry Potter) – Hvis du er bare den mindste smule Harry Potter fan, skal du besøge Warner Bros. Studio Tour! Her kommer du bag om filmene, hvor du blandt andet kan se de forskellige kulisser, der blev brugt, og hvordan de lavede effekterne – alt fra skabelsen af Dobby til hvordan man filmer en quidditch kamp. Det er lidt dyrt, men det er virkelig gennemført og super interessant!

St. Paul’s Cathedral – St. Paul’s er en af de smukkeste kirker og en helt central del af Londons skyline. Dog bliver jeg altid lidt nærig, og jeg har derfor stadig til at gode at se kirken indefra. £18 er altså lige i overkanten! Dog har jeg læst, at det skulle være muligt at besøge St. Paul’s Cathedral gratis i forbindelse med enten en gudstjeneste eller aftensang.

Lumiere London – Londons lysfestival. Her kan du opleve forskellige lysinstallationer rundt omkring i London. Festivalen foregår i januar, hvor dele af London bliver spærret af til aften, og byen bliver lyst op af de flotte og skæve kunstværker. Der findes en app, som guider dig rundt til de forskellige installationer – men du kan også bare følge menneskemængden 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Græsk yoghurt med mangopure og kokosgranola