Bagt havregrød muffins med banan

Den bedste morgenmad er i min optik sund, nem og lækker! De her muffins er lavet på bagt havregrød og banan. De mætter godt, de er super nemme at lave og lige til at have med på farten. Og så smager de bare skønt! What’s not to like?
De sunde morgenmadsmuffins er lavet på banan, havregryn, mandler, æg og mælk, og så er de sødet med lidt ahornsirup, vanilje og kanel.
Smagen minder lidt om bananpandekager, og konsistensen minder mere om en muffin end havregrød – bare rolig 😉
Se også opskriften på bagt havregrød muffins med æble og peanut butter
Opskriften svarer til 12 muffins
Bagt havregrød muffins med banan
- 3 dl havregryn
- 60 g mandler (eller andre nødder)
- 1 tsk bagepulver
- 2 tsk vaniljesukker
- 1 tsk kanel
- 1 tsk salt
- 2 æg
- 1 dl mælk
- 2 spsk ahornsirup
- 2 bananer
- lidt smør
Hak mandlerne og bland dem godt sammen med havregryn, bagepulver, vaniljesukker, kanel og salt. Pisk æggene sammen med mælk og ahornsirup. Mos bananerne med en gaffel og rør det sammen med både de våde og de tørre ingredienser. Smør en muffinform med lidt smør og fordel blandingen. Bag dine muffins i ovnen i 20 min. ved 200 grader.
Hej. De ser så lækre ud 😍
Hvor længe kan de holde? Uden at blive kedeligt? Og i køleskab eller køkkenbord?