Inspiration til tapas-bordet

Det er super lækkert at diske op med et overdådigt tapas-bord, når man får gæster! Sådan et med masser af små retter, som man kan nippe af sammen med et godt glas vin 😉
Det er en vildt hyggelig måde at spise på, men det kan hurtigt blive meget omfattende både at finde inspirationen, men også at tilberede alle retterne. Jeg kan godt lide at lave et mix af de helt nemme retter, og dem der kræver lidt mere, men uden at man skal bruge flere timer i køkkenet. Det vigtigste er, at der er lidt forskelligt – og at det smager skønt, selvfølgelig!
Her har jeg samlet nogle af mine bedste opskrifter til tapas-bordet, som jeg håber kan være god inspiration!
Crostini
- Crostini med parmaskinke, urtecreme og cornichoner
- Crostini med avocadocreme og lynsyltede radiser
- Crostini med rejer og citronmayo
- Crostini med trøffeltapenade og ristede svampe
Tapas med ost
- Minitærter med gedeost og karamelliserede rødløg
- Chorizospyd med grillost
- Friterede risottokugler
- Hjemmelavet stracciatella ost
Tapas med fisk
Tapas med grønt
- Pankopanerede squashfritter
- Bolsjebedecarpaccio
- Fyldte champignoner
- Bønner i parmaskinke
- Friteret æg med urtesalat og parmesan
Ingen kommentarer endnu