Jule panna cotta med kirsebærgelé og krystalliseret hvid chokolade

Guide: Budgetvenlige restauranter på Vesterbro

Ny opdatering: 10.03.19

Hvor skal man spise på Vesterbro? Der er så uendeligt mange muligheder! Vesterbro er et af mine yndlingskvarterer i København, og jeg elsker især områderne omkring Værnedamsvej, Kødbyen og Sønder Boulevard. Der er bare så hyggeligt!

Jeg føler efterhånden, at jeg har fået spist mig igennem det meste af Vesterbro (overdrivelse du ved), og jeg har helt klart fået mig nogle favoritter! Og selvom man gerne vil holde budgettet nede, så betyder det ikke, at man ikke kan spise masser af lækker mad. Så her vil jeg guide dig igennem nogle af Vesterbros bedste restauranter på budget!

Kiin Kiin

Spuntino

Kiin Kiin  Spuntino

Hanzo

 

Kiin Kiin Bao Bao

Hvor: Vesterbrogade 96, 1620 København V

Pris: ca. 165 kr. for tre småretter

Asiatisk tapas såsom grillet blæksprutte, laksetatar og glasnudelsalat. Som navnet antyder, er Kiin Kiin Bao Bao mest kendt for deres bao, som efter min mening er de bedste i København. Sindssygt lækker mad med knald på smagen!

 

Hanzō

Hvor: Værnedamsvej 14, 1619 København V

Pris: 375 kr. for menu med 13 retter

Uden tvivl guidens dyreste restauranter, men det er virkelig værdi for pengene! For den pris får du hele 13 smukke, farverige og velsmagende retter fra det asiatiske køkken. Og så er restauranten virkelig hyggelig!

 

Les Trois Cochons

Hvor: Værnedamsvej 10, 1619 København V

Pris: 295 kr. for tre retter til aften og ca. 75 for morgenmad

Fransk bistrostemning på Værnedamsvej med klassiske franske retter. Jeg har både spist morgenmad, frokost og aftensmad på Les Trois Cochons, og det er altid et hit, når jeg skal pleje mine frankofile tendenser og kærlighed for lækker mad!

 

Mad og Kaffe

Hvor: Sønder Blvd. 68, 1720 København V

Pris: 129 kr. for fem retter

Står den på brunch ender vi ofte på Mad og Kaffe. Jeg elsker, at jeg selv kan sammensætte min menu, og maden smager altid skønt. Deres kanelsnegl er vildt god! Der kan dog godt være lidt lang ventetid.

 

Sliders

Hvor: Enghave Plads 4, 1670 København V

Pris: 129 kr. for tre sliders med fritter

Sliders er netop åbnet på Vesterbro efter deres succes på Nørrebro. De små burgere er virkelig gennemtænkte i både smag og tekstur, og det er bare en helt anden smagsoplevelse end en klassisk cheeseburger. Sliders vandt også Byens Bedste Burger i 2017 – det kan jeg faktisk godt forstå!

 

LêLê Street Kitchen

Hvor: H. C. Andersens Blvd. 8, 1553 København V

Pris: ca. 98 kr. for en hovedret

LêLê Street Kitchen er uden tvivl en af mine favoritter. Jeg elsker det vietnamesiske køkken, og LêLê laver retterne til perfektion. Især deres sprøde rispapirruller med kalkun og krabbe er virkelig gode! Og deres ret med karamelliseret svinekød. Okay det hele er godt!

 

Jagger

Hvor: Istedgade 62, 1650 København V

Pris: 100 kr. for en menu med burger, fritter og sodavand

Vil du ud at spise fint, skal du gå et andet sted hen. Hvis du derimod vil have en hurtig og lækker burger, så skal du besøge Jagger. Deres fried chicken burger er seriøst god!

 

Bonjour Vietnam

Hvor: Vesterbrogade 44, 1620 København V 

Pris: 149 kr. for pho (vietnamesisk nudelsuppe)

Bonjour Vietnam laver traditionel vietnamesisk mad – og deres pho er virkelig god og virkelig stor! Restauranten er i sig selv ikke så hyggelig, men dét er udeserveringen på en lun sommeraften. Helt roligt lige i hjertet af travle Vesterbro.

 

Madklubben Vesterbro

Hvor: Vesterbrogade 62, 1620 København V

Pris: 225 kr. for tre retter

Madklubben Vesterbro er virkelig et safe choice. Og det mener jeg udelukkende positivt! Maden er altid god, betjening er altid rar og restauranten er altid hyggelig. Restaurant er også virkelig god til større selskaber.

 

Mother

Hvor: Høkerboderne 9, 1712 København V

Pris: ca. 140 for en pizza

Hyggelig og afslappet italiensk restaurant, der laver gode pizzaer og drinks. Perfekt beliggenhed lige midt i Kødbyen.

 

1+1 Street Kitchen

Hvor: Enghavevej 5, 1674 København V

Pris: ca. 75 kr. for en hovedret

Kinesisk street food, der bare smager helt vildt lækkert! Der er intet fancy over 1+1, og det er nok heller ikke her, du sidder i timevis med din date – men det er perfekt til et hurtigt og afslappet måltid. Maden er fuld af smag og helt tilpas spicy. Det meste er lavet helt fra bunden!

 

Spuntino

Hvor: Vesterbrogade 68, 1620 København V 

Pris: 275 kr. for fire serveringer

Restauranten er helt vildt fin med masser af planter og lamper hængende fra loftet. Maden er italiensk family style med fokus på simple råvarer af god kvalitet.

 

Hooked

Hvor: Halmtorvet 34, 1700 København V

Pris: 100-160 kr. for menu med hovedret, fritter og dip

Seafood street food. Tænk fish & chips, lobster roll, tempura wrap, poké bowl og burgere – og husk de stærkt vanedannende fritter med eddikepulver. De er sygt gode!

 

The Italian

Hvor: Vester Voldgade 25, 1552 København V

Pris: 275 kr. for tre retter med pizza eller pasta

Cofoco gør det igen. Restauranten er flot og indbydende, og maden er lækker. Menuen er italiensk med både burrata, carpaccio, pasta, pizza og tiramisu.

 

Ssam

Hvor: Colbjørnsensgade 7, 1652 København V

Pris: 45-110 kr. per ret

Lækker koreansk street food i afslappede omgivelser til meget fornuftige priser. Især deres Korean Fried Chicken og bulgogi ribeye burger er virkelig gode!

 

Hvilke restauranter på Vesterbro er dine favoritter? Måske er der et sted, jeg har overset 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jule panna cotta med kirsebærgelé og krystalliseret hvid chokolade