Pasta i græskarsauce med ristede græskarkerner

Fyldt kyllingebryst med feta og porre

Hvis du får gæster eller bare gerne vil gøre lidt mere ud af aftensmaden, så er fyldt kyllingebryst super lækkert og relativt nemt at gå til! Du kan bruge de fleste grøntsager (jeg ville måske undgå rodfrugter), og derfor er det også en rigtig god måde at få tømt ud i grøntsagsskuffen på.

Hvis det skal være luksusudgaven, kan du også rulle en skive parmaskinke omkring kyllingebrystet – det kan klart anbefales 😉

Opskriften svarer til 4 personer

Fyldt kyllingebryst med feta og porre

  • 4 kyllingebryst
  • 1 porre
  • ½ pose spinat (ca. 125 g)
  • 120 g feta
  • 1 fed hvidløg, presset
  • ½ tsk chiliflager
  • salt og peber
  • lidt olie

Vask spinat og porre og snit det fint. Rør det sammen med feta, hvidløg og chili til fetaen er godt fordelt i hele blandingen. Klargør kyllingebrystet med en skarp kniv og læg forsigtigt et snit i siden af brystet. Du skal ikke skære helt igennem, men stadig så langt ind, at du kan åbne kyllingebrystet op – lidt som en sommerfugl. Fordel en fjerdel af fetablandingen på den ene side og læg den anden side over, så du lukker kyllingebrystet om fyldet. Fortsæt på samme måde med de resterende 3 kyllingebryster. Læg dem i et ovnfast fad og pensl med lidt olie. Krydder med salt og peber og bag kyllingebrysterne i ovnen ved 200 grader i ca. 25 min.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pasta i græskarsauce med ristede græskarkerner