Ovnbagt laks med perlespelt og tzatziki

Morgenmadstærte med æg og bacon

Efter en skøn ferie i Berlin er det nu meget rart at være hjemme igen. Jeg tror, dagen i dag skal bruges på at kigge billeder og skrive rejseguide til flotte seværdigheder og gode restauranter – og så burde jeg nok også pakke kuffert ud 😉

Men først morgenmad! Det blev til disse lækre morgenmadstærter med æg og bacon. De er super nemme at lave og tager heller ikke forfærdelig lang tid – og så smager de bare rigtig godt!

morgenmadstaerte2

Opskriften svarer til 6 personer

Morgenmadstærte med æg og bacon

  • 1 pakke butterdej
  • 200 g bacon i tern
  • 6 små håndfulde revet mozzarella (ca. 150 g)
  • 6 æg

Steg baconen sprød på en pande og læg det på fedtsugende papir. Rul butterdejen ud på en bageplade og skær den i 6 lige store firkanter. Fold/rul nu forsigtigt siderne ind mod midten, så du får en lille kant rundt om tærten. Fordel ost og bacon i de 6 tærter og slå forsigtigt et æg ud i midten af hver af dem. Bag i ovnen i 10 min. ved 190 grader.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ovnbagt laks med perlespelt og tzatziki