Friteret æg med urtesalat og parmesan

Anmeldelse af Sliders

Sliders på Nørrebrogade serverer små burgere i mange varianter. For 129 kr. kan du vælge 3 burgere med tilhørende fritter – det er virkelig ikke mange steder i København, hvor du kan spise dig mæt for så få penge! Sliders blev i 2017 kåret til Byens Bedste Burger af AOK, så det skulle jo afprøves!

Efter laaaang tids overvejelse fik jeg endelig besluttet mig for 3 burgere. Det var virkelig svært, for hver eneste burger på menukortet lyder enormt lækker! Jeg valgte en triple truffle cheese (bøf, 3 slags ost, ristede svampe og trøffelmayo), en ugly duckling (braiseret and og kylling med sød chili, hoisinsauce og peanuts) og en crispy oriental variety (svinekød braiseret i kokosmælk med frisk mynte og koriander samt knuste flæskesvær). Og dommen? Det var saftsuseme nogle gode burgere! Smagskombinationerne sad lige i skabet, og der var tilmed overskud til at lege med teksturene i de små herligheder. Kødet var utrolig saftigt, og der var god balance mellem mængden af kød, fyld og brød. Fritterne var sprøde, og mayoen var god, men det var klart burgerne, der stjal hele showet 😉

sliders2

På Sliders er der høflig selvbetjening. Du finder selv en plads, bestiller ved disken og så kommer de ned med maden til dig. Ikke den store serviceoplevelse, men det fungerer fint. Selvom der var travlt, fik vi vores burgere relativt hurtigt. Man får burgerne indpakket på en kantinebakke – ikke så mange dikkedarer og måske lige lovligt fast food-agtigt, men okay i forhold til konceptet. For mig trækker det hverken op eller ned. Akustikken på Sliders er dog virkelig ringe, så sørg for at sidde tæt, hvis I gerne vil snakke sammen 😉

Sliders er et uformelt sted, der serverer de lækreste burgere til billige penge – jeg er fan og kommer med garanti igen. Er det byens bedste burger? Ja måske, det er i hvert fald en hård konkurrent!

1 kommentar

  • ekholmscheffmann

    Hold op de ser lækre ud og så lige her i starten af en ferie 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Friteret æg med urtesalat og parmesan